Κραΐνοβιτς: “Εκπληκτικός παίκτης ο Τσιτσιπάς”

Ο Φίλιπ Κραΐνοβιτς έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο τουρνουά του Αμβούργου αποκλείοντας με ανατροπή τον Νο1 του ταμπλό και Νο4 του κόσμου, Στέφανο Τσιτσιπά και πλέον θα βρεθεί σε ημιτελικό τουρνουά για 1η φορά τη φετινή σεζόν. 

Ο Σέρβος, ο οποίος χθες έκανε (ίσως) το καλύτερο παιχνίδι του μέσα στο 2021, με το backhand του να λειτουργεί στην εντέλεια (20 winners) τόνισε, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Έλληνα τενίστα, για την πίεση που δέχθηκε στην αρχή του αγώνα (5-0 μέσα σε 19 λεπτά), αλλά και για την αλλαγή σκηνικού στη συνέχεια. 

“Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ επιθετικά.

Από την πλευρά μου δεν μπορούσα να βρω το παιχνίδι μου.

To service μου δεν λειτουργούσε και γενικά είχε κυριαρχήσει σε όλο το κορτ. Ωστόσο, στο τέλος του 1ου set άρχισα να βρίσκω τα πατήματά μου στο κορτ, άρχισα να βρίσκω ρυθμό και στο τέλος επικράτησα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κερδίσω τον Τσιτσιπά. Είναι ένας πραγματικά καταπληκτικός παίκτης”.

Στη συνέχεια ο Κραΐνοβιτς θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Λάσλο Τζέρε που με τη σειρά του απέκλεισε τον κάτοχο δύο τίτλων (2018, 2019), τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι με 6-2, 6-2. 

“Παίζω πάντα καλά εδώ και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Ο Τζέρε είναι ένας πολύ καλός παίκτης, οπότε πιστεύω ότι θα είναι ένα κλειστό ματς. Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας”.

Κραΐνοβιτς και Τζέρε έχουν συναντηθεί ακόμη 6 φορές με τον Κραΐνοβιτς να έχει επικρατήσεις τις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις (4-2). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο παίκτες είχαν συναντηθεί και στον 1ο γύρο του 2019 στο Αμβούργο με τον Κραΐνοβιτς να επικρατεί στα 2 sets. 

Στον άλλον ημιτελικό ο Νο2 του ταμπλό, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, θα αναμετρηθεί με τον Αργεντινό Φεντερίκο Ντελμπόνις.

HAMBURG OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Κραΐνοβιτς: “Εκπληκτικός παίκτης ο Τσιτσιπάς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα