Ελεγχόμενα στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς (vids)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε μέσα σε 74 λεπτά τον Τέιλορ Φριτς και προκρίθηκε για 7η φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Paris Masters.

Αν και στο ντεμπούτο του στη φετινή διοργάνωση χρειάστηκε να παίξει 3ο set για να κάμψει την αντίσταση του Μάρτον Φούτσοβιτς, στο δεύτερο ματς του έπιασε πιο υψηλή απόδοση και επικράτησε του φορμαρισμένου Αμερικανού, χάνοντας μόλις επτά games.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος πήρε

την πρόκριση για τους “4” καλύτερους του Παρισιού κερδίζοντας 6-4, 6-3 τον Νο26 τενίστα του κόσμου και “σφράγισε” το εντυπωσιακό matchup με τον Χούμπερτ Χουρκάτς.

22-0 against Americans since the start of 2017 @DjokerNole sees off Fritz 6-4 6-3 to reach his 71st Masters 1000 semi-final in Paris!#RolexParisMasters pic.twitter.com/ySZF3Hjg32

Tennis TV (@TennisTV) November 5, 2021

Αυτήν ήταν η 5η νίκη του Τζόκοβιτς με αντίπαλο τον Φριτς, σε ισάριθμες συναντήσεις τους. Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι ο Νο1 του ταμπλό δέχθηκε τρία(!) breaks από τον αντίπαλό του, παρ’ όλα αυτά δεν απειλήθηκε ποτέ με απώλεια set.

Οι επιστροφές του ήταν και πάλι εκεί όταν τις χρειάστηκε και εκμεταλλευόμενος 5/9 break points, “έσπασε” πέντε φορές το σερβίς του 23χρονου Αμερικανού, φτάνοντας στην ελεγχόμενη, straight sets επικράτηση.

Με 31/47 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του ολοκλήρωσε το ματς ο 34χρονος, που ανάγκασε τον Φριτς μόλις σε 27/59 κερδισμένους πόντους πίσω από το δικό του σερβίς.

Με αυτή τη νίκη, ο Νόλε βελτίωσε ακόμη ένα εντυπωσιακό σερί, μιας και έφτασε τις 22 συνεχόμενες νίκες του απέναντι σε Αμερικανούς. Έχει να ηττηθεί από Αμερικανό, από το 2017.

Going TOE TO TOE with the world No.1 @Taylor_Fritz97 #RolexParisMasters pic.twitter.com/HxPQGfe4jJ

Tennis TV (@TennisTV) November 5, 2021

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ελεγχόμενα στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα