Εκτός Ρώμης Οσάκα και Κβίτοβα (vids)

Ναόμι Οσάκα και Πέτρα Κβίτοβα έμειναν εκτός συνέχειας του Internazionali BNL D’ Italia, μετά τις ήττες που γνώρισαν από τις Τζέσικα Πεγκούλα και Βέρα Ζβονάρεβα, αντίστοιχα.

Αντιθέτως, νίκες πανηγύρισαν την Τετάρτη, οι Άσλεϊ Μπάρτι, Καρολίνα Πλίσκοβα, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και Ελίνα Σβιτολίνα.

Αρχικά η Οσάκα, Νο2 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, αφού απώλεσε τρία σετ

πόιντς στο εναρκτήριο σετ του αγώνα της με την Πεγκούλα, ηττήθηκε με 7-6(2), 6-2 και είπε πρόωρα αντίο στη Ρώμη.

Η Αμερικανίδα, στον 3ο γύρο θα παίξει κόντρα στην Εκατερίνα Αλεξάντροβα, η οποία με τη σειρά της εκμεταλλεύτηκε την απόσυρση της Τζένιφερ Μπράντι και πέρασε στην επόμενη φάση με Walkover.

Her remarkable 2021 continues

@JLPegula makes it FIVE career Top-10 wins with a straight-sets victory over No.2 seed Osaka!#IBI21 pic.twitter.com/yVahRBAbXm

wta (@WTA) May 12, 2021

Όσον αφορά την Κβίτοβα, μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της την Δευτέρα στο Ιταλικό event, έμεινε εκτός από την Βέρα Ζβονάρεβα, γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 3-6, 6-4. Η Ρωσίδα, θα αντιμετωπίσει στις “16”, την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η Πλίσκοβα, στην πρεμιέρα της στη Ρώμη, επικράτησε με 6-2, 6-3 της Αναστασία Σεβάστοβα.

Άνετη νίκη και για τη Νο1 τενίστρια του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι, που επιβλήθηκε της Γιαροσλάβα Σβέντοβα με 6-4, 6-1. Στον 3ο γύρο, θα παίξει κόντρα στη φορμαρισμένη Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Τέλος, μεγάλες νίκες με ανατροπές πέτυχαν οι Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και Ελίνα Σβιτολίνα.

Οι δυο αθλήτριες βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ, όμως βρήκαν τις λύσεις και απέκλεισαν τις Μπερνάρντα Πέρα και Αμάντα Ανισίμοβα, για να “σφραγίσουν” το μεταξύ τους ντέρμπι στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Η Ισπανίδα επικράτησε με 2-6, 6-0, 7-5, ενώ η Ουκρανή με 2-6, 6-3, 6-4.

Some Garbi grit right there.

@GarbiMuguruza comes from 4-1 down in the decider to get past Pera!

Next faces Svitolina for a place in the #IBI21 quarterfinals pic.twitter.com/bIW5xLrTgU

wta (@WTA) May 12, 2021

ITALIAN OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Ρώμης Οσάκα και Κβίτοβα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα