Τα… χρειάστηκε ο Τιμ (vids)

Ο Ντομινίκ Τιμ βρέθηκε μόλις δυο πόντους μακριά από την ήττα, όμως βρήκε τον τρόπο και ξεπέρασε το εμπόδιο του Μάρτον Φούτσοβιτς, πανηγυρίζοντας μεγάλη νίκη με ανατροπή, στο ντεμπούτο του στη Ρώμη.

Ο Αυστριακός, επέστρεψε από σετ και μπρέικ πίσω (3-6, 1-3) για να πάρει σπουδαία πρόκριση για τον 3ο γύρο του Internazionali BNL D’ Italia. Εκεί, θα συναντήσει τον Ιταλό, Λορέντσο Σονέγκο, ο οποίος απέκλεισε

τον συμπατριώτη του, Τζιανλούκα Μέιγκερ.

Μετά από δυο ώρες και 35 λεπτά αγώνα, ο Τιμ επικράτησε του Ούγγρου αντιπάλου του με 3-6, 7-6(5), 6-0 και γλίτωσε από πρόωρο αποκλεισμό στο Foro Italico, δείχνοντας ότι όσο παίρνει ματς στα πόδια του, τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται.

What. A. Match! @ThiemDomi comes from the brink of defeat to open his Rome campaign with a thrilling 3-6 7-6(5) 6-0 victory over Fucsovics.

The World No.4 advances to R3 in Rome.#IBI21 pic.twitter.com/jLB6Sxo1Sg

Tennis TV (@TennisTV) May 12, 2021

CLUTCH. @ThiemDomi #IBI21 pic.twitter.com/zOF33sBAnK

Tennis TV (@TennisTV) May 12, 2021

Την δεύτερη διαδοχική straight sets νίκη του στο τουρνουά πήρε ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, που επικράτησε με 7-6(5), 6-3 του Κριστιάν Γκαρίν και θα παίξει στη συνέχεια με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στο μεταξύ, τον επόμενο αντίπαλό του έμαθε και ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Αυτός, θα είναι ο Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα. Ο Ισπανός κέρδισε με το εμφατικό 6-2, 6-3 τον Κάμερον Νόρι και “έκλεισε” τη θέση του στους “16” καλύτερους του θεσμού.

ROME MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τα… χρειάστηκε ο Τιμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα