Roland Garros: Βαριά ήττα για Αζαρένκα – VIDEO

Λίγες μόλις στιγμές μετά την απόσυρση της Σερίνα Γουίλιαμς λόγω τραυματισμού, ένα ακόμη φαβορί για το τρόπαιο στο Παρίσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Βικτόρια Αζαρένκα που ήταν από τις πιο φορμαρισμένες τενίστριες των τελευταίων εβδομάδων στο WTA Tour, ηττήθηκε με το εντυπωσιακό 6-2, 6-2 από την Άνα Καρολίνα Σμιέντλοβα, Νο169 της παγκόσμιας κατάταξης (!) νωρίς στο ξεκίνημα της 4ης ημέρας των αγώνων στο Παρίσι, για το 2ο γύρο

του Γαλλικού Όπεν.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο14 του κόσμου, είχε εκφράσει ανοιχτά τα παράπονά της για τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων, στον πρώτο της αγώνα κόντρα στην Κόβινιτς και παρουσιάστηκε σχεδόν αδιάφορη στο δεύτερο παιχνίδι της στο Roland Garros.

38 αβίαστα λάθη έκανε η Βίκα στο ματς και είχε 0/5 break points, σε 1 ώρα και 42 λεπτά αγώνα στο Court Simonne-Mathieu.

Tην Νάντια Ποντόρσκα, Νο112 στον κόσμο θα αντιμετωπίσει η Σμιέντλοβα στον 3ο γύρο, μετά και τη νίκη της Αργεντίνας επί της Γιούλια Πουτίντσεβα με 6-3, 1-6, 6-2.

Λίγο νωρίτερα στο Philippe Chatrier, η Ελίνα Σβιτολίνα κατάφερε να ανακάμψει μετά την ισοφάριση στα σετ από την Μεξικανή, Ρενάτα Ζαραζούα επικρατώντας με 6-3, 0-6, 6-2 της αντιπάλου της.

Στις “32” της φημισμένης διοργάνωσης, η Ουκρανή Νο3 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει την Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Roland Garros: Βαριά ήττα για ΑζαρένκαVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα