BREAKING: Αποσύρθηκε από το Roland Garros η Σερίνα Γουίλιαμς

Η Σερίνα Γουίλιαμς ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το φετινό Γαλλικό Όπεν, λίγες ώρες πριν ριχτεί στη μάχη του 2ου γύρου της διοργάνωσης

Ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο, στερεί από τη Σερίνα Γουίλιαμς την δυνατότητα να διεκδικήσει στο Παρίσι το 24ο Major τρόπαιο της καριέρας της.

Λίγες μόλις ώρες πριν μπει στο court για να αγωνιστεί κόντρα στην Τσβετάνα Πιρόνκοβα, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Γαλλικού Όπεν, η πολύπειρη Αμερικανίδα απέσυρε τη συμμετοχή

της από το τουρνουά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο τραυματισμός της φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρός, ώστε να την αφήσει εκτός δράσης μέχρι το τέλος του 2020, σύμφωνα με τις φήμες που έχουν εκτυλιχτεί στο περιβάλλον της 39χρονης.

Πιο συγκεκριμένα, η Σερίνα μίλησε στον Τύπο για την απόφασή της και είπε χαρακτηριστικά: “Χθες βράδυ, προσπαθούσα να περπατήσω στην ευθεία. Δυσκολευόμουν ακόμη κι αυτό να κάνω. Κούτσαινα. Δεν είχα άλλη επιλογή σήμερα”.

Η απόσυρση της Αμερικανίδας από τον αγώνα της Τετάρτης, είχε ως αποτέλεσμα να μετακινηθεί η All-American αναμέτρηση της Μπερνάρντα Πέρα με την Αμάντα Ανισίμοβα στο Philippe Chatrier.

"I always give a hundred per cent… and I take solace in that."@serenawilliams #RolandGarros pic.twitter.com/t9FNt49Prb

Roland-Garros (@rolandgarros) September 30, 2020

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post BREAKING: Αποσύρθηκε από το Roland Garros η Σερίνα Γουίλιαμς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα