Εκτός Queen’s ο Καράτσεφ (vids)

Ο Άσλαν Καράτσεφ έμεινε εκτός συνέχειας του cinch Championships, γνωρίζοντας την ήττα από τον “γηπεδούχο” Κάμερον Νόρι, στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Βρετανός, που διανύει εξαιρετική σεζόν, προκρίθηκε στα προημιτελικά του 500αριου τουρνουά στο Queen’s Club, θέτοντας νοκ-άουτ το Νο5 του ταμπλό, με straight sets νίκη μάλιστα.

Μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, ο Νόρι επικράτησε του Καράτσεφ με 7-5, 6-2, εκμεταλλευόμενος και έναν τραυματισμό του Ρώσου, που γλίστρησε στις αρχές του 2ου set

και γύρισε τον αστράγαλό του, όμως δεν εγκατέλειψε ποτέ το ματς.

Clinical Cam @cam_norrie tops Aslan Karatsev 7-5 6-2 to reach his first quarter-final at Queen’s. #cinchChampionships pic.twitter.com/blqllMHO7U

Tennis TV (@TennisTV) June 16, 2021

Ο Νόρι, στα προημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωπος με τον συμπατριώτη του και μεγάλη έκπληξη στο τουρνουά, Τζακ Ντρέιπερ.

Ο 19χρονος από την πλευρά του, μετά τον Γιανίκ Σίνερ, απέκλεισε και τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, πετυχαίνοντας την 2η συνεχόμενη νίκη του στο Λονδίνο. Ο Βρετανός επιβλήθηκε με 7-6(5), 7-6(0) του Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης.

THAT is how you save set point #cinchChampionships pic.twitter.com/NBHNoiOHgD

— cinch Championships (@QueensTennis) June 16, 2021

Στο Νο309 βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ντρέιπερ, που αυτή την εβδομάδα πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία της μέχρι τώρα καριέρας του, σε ΑΤΡ διοργάνωση. Μέχρι να κερδίσει τον Σίνερ άλλωστε, δεν είχε πανηγυρίσει ΑΤΡ νίκη.

CINCH CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Queen’s ο Καράτσεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα