Εκτός Puerto Cabello P2 οι Χοσεμαρία και Σάντσεθ

Τη μη συμμετοχή τους στο Puerto Cabello P2 γνωστοποίησαν οι Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ. Οι δύο Ισπανίδες, νικήτριες των δύο πρώτων τουρνουά της σεζόν (Riyadh P1, Qatar Major) στο Premier Padel, αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στη Βενεζουέλα για τον σταθμό Νο4 του προγράμματος.

Η αιτία της αποχής τους δεν έγινε γνωστή, όμως με τις Νο1 στον κόσμο Χοσεμαρία/Σάντσεθ να έχουν ήδη τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν

και τόση άνεση διαφοράς στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, φαντάζει πιθανό η απουσία τους να επελέγη για λόγους ξεκούρασης.

Συνυπολογίζοντας το υψηλό κόστος ταξιδιού και διαμονής στη Λατινική Αμερική, σε συνάρτηση και με τα χαμηλά βαθμολογικά οφέλη που προσφέρει το τουρνουά (500 βαθμοί σε κάθε νικητή), για τις Χοσεμαρία και Σάντσεθ αυτή φαντάζει μία “ανεκτή θυσία”, ώστε να συγκεντρώσουν δυνάμεις για τη συνέχεια του Τουρ.

Υπενθυμίζεται πως μετά το Puerto Cabello P2 (25-31 Μαρτίου) θα υπάρξουν τρεις κενές εβδομάδες στο καλεντάρι, με το επόμενο τουρνουά να είναι το Brussels P2 (22-28 Απριλίου) στο Βέλγιο. Πάντως, σε αυτό το κενό διάστημα η Σάντσεθ δεν θα μείνει άπραγη, έχοντας ήδη κλείσει συμμετοχή στο Pro Padel Tour των ΗΠΑ με το Miami Padel Club.

The post Εκτός Puerto Cabello P2 οι Χοσεμαρία και Σάντσεθ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα