Τόνι Ναδάλ: “Στερείται εκπαίδευσης ο Κύργιος”

18:45 7/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Τόνι Ναδάλ συστρατεύεται μαζί με τον ανιψιό του, Ράφα, όσον αφορά στις παρατηρήσεις του για τον Νικ Κύργιο κάνοντας μερικά αιχμηρά σχόλια για τον Αυστραλό τενίστα.

Ο θείος Τόνι μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Ράφα σε εβδομαδιαία βάση από το πόστο του προπονητή του, ωστόσο, παρακολουθεί μανιωδώς τα δρώμενα της ATP World Tour και δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του για την κόντρα Ναδάλ-Κύργιου που επέφερε εκατέρωθεν σχόλια.

Ο Ράφα μίλησε για την ασέβεια του

Νικ τόσο προς τους αντιπάλους όσο και προς το κοινό αλλά και τον εαυτό του με τον θείο του, Τόνι, να συμφωνεί απόλυτα και να πηγαίνει και ένα βήμα παραπέρα!

“Ο Ράφα έχει απόλυτο δίκιο. Ο Νικ στερείται εκπαίδευσης και εξυπνάδας. Θα έπρεπε να αγωνίζεται για τις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, αντ’αυτού βρίσκεται απλά στο Τοπ40! Δεν λέω ότι είναι κακός άνθρωπος αλλά έχει υπάρξει ασεβής υπερβολικά πολλές φορές για να πούμε ότι είναι στο σωστό δρόμο” ανέφερε σε ισπανικά Μ.Μ.Ε. ο Τόνι.

Τη δική του άποψη γιατί ξέσπασε η κόντρα Ράφα-Κύργιου έδωσε και ο συμπατριώτης τενίστας του Κύργιου, Σαμ Γκροθ.

“Δεν πιστεύω ότι ο Ράφα συμπαθεί τον Νικ. Η νίκη του στο Wimbledon του 2014 επί του Ράφα δεν ήταν και το καλύτερο ξεκίνημα στη σχέση τους! Τώρα, το h2h βρίσκεται στο 3-3 και δεν υπάρχουν πολλοί τενίστες εκεί έξω που έχουν κερδίσει το 50% των αγώνων τους κόντρα στον Ναδάλ. Προφανώς στον Ράφα δεν αρέσει αυτό. Εγώ πιστεύω ότι ο Νικ είναι κάτι καλό για το τένις. Χρειάζεσαι και τέτοιους τύπους να παίρνουν τον ρόλο του “κακού”. Όλα τα τουρνουά τον θέλουν γιατί είναι απρόβλεπτος και προσφέρει διασκέδαση!”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τόνι Ναδάλ: “Στερείται εκπαίδευσης ο Κύργιος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα