Έφτασε η μεγάλη ώρα – VIDEO

Ντεμπούτο για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ATP Finals – Έτοιμος να ριχτεί στη μάχη του τίτλου ο Ναδάλ

2η ημέρα αγώνων σήμερα στο Λονδίνο και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις πρώτες αναμετρήσεις για το γκρουπ Andre Agassi. Το βράδυ θα απαντηθεί το μεγάλο ερώτημα, σχετικά με τη συμμετοχή του Ράφαελ Ναδάλ στη διοργάνωση και όπως φαίνεται ο 33χρονος Ισπανός θα ριχτεί κανονικά στη μάχη για τον τίτλο αλλά και για το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Έτσι, στις 22:00GR-COSMOTE

SPORT 6HD, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον υπερασπιστή του τίτλου, Αλεξάντερ Ζβέρεφ με στόχο τη νίκη που θα επαναφέρει τη διαφορά από τον Τζόκοβιτς στους 640 βαθμούς.

Ναδάλ και Ζβέρεφ έχουν συναντηθεί πέντε φορές, με τον Ράφα να μετράει ισάριθμες νίκες όμως είναι η πρώτη τους μονομαχία σε indoor hardcourt, στην επιφάνεια που ο Ισπανός μετράει τις λιγότερες επιτυχίες στη λαμπρή καριέρα του και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πόσο επηρεασμένος είναι από τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς που τον ανάγκασε να αποσυρθεί πριν τον ημιτελικό του Παρισιού, την προηγούμενη εβδομάδα.

“Έχω καλές ελπίδες να είμαι 100% έτοιμος τη Δευτέρα. Είναι ένα τουρνουά που αντιμετωπίζεις μόνο κορυφαίους αντιπάλους από την πρώτη ημέρα, οπότε πρέπει να είσαι 100% έτοιμος” δήλωσε σχετικά ο Ναδάλ που πραγματοποιεί την 9η συμμετοχή του στο ATP Finals.

Από την άλλη, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επιβεβαίωσε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του στο τουρνουά, μετά από μια μέτρια σεζόν για τα δεδομένα του. Ο 22χρονος Γερμανός, Νο7 στον κόσμο, πέρυσι έκανε τη μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας το Νο1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του ATP Finals, όμως φέτος έχει πανηγυρίσει μόλις έναν τίτλο και αυτόν στο χώμα (Γενεύη).

“Δεν είχα την καλύτερη σεζόν, όμως κατάφερα να προκριθώ στο τουρνουά των “8” καλύτερων. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα έχω την ευκαιρία να υπερασπιστώ τον τίτλο μου. Θέλω να παίξω το καλύτερό μου τένις εδώ” είπε ο Σάσα.

Στο πρώτο ματς της ημέρας (16:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), θα διεξαχθεί το μεγάλο ματς μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ντανίλ Μεντβέντεφ, στην 6η συνάντηση των δύο κορυφαίων εκπροσώπων της νέας γενιάς στο ATP Tour.

Ο Στέφανος δεν έχει κερδίσει ποτέ τον φορμαρισμένο Ρώσο ο οποίος πραγματοποιεί ένα εκπληκτικό δεύτερο μισό στη φετινή σεζόν και, όπως και ο Τσιτσιπάς, θα παίξει για πρώτη φορά στο ATP Finals.

Οι δυο τους, δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις, από την πρώτη κιόλας φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι σε αγώνα, στον 1ο γύρο του Miami Masters 2018.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

The post Έφτασε η μεγάλη ώρα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα