Έχασε match point και αποκλείστηκε ο Ρούμπλεφ (vids)

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ γνώρισε απογοητευτικό αποκλεισμό στον 2ο γύρο του VTB Kremlin Cup της Μόσχας, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με set και έφτασε να έχει match point στα χέρια του, στο 2ο κομμάτι της αναμέτρησης με τον Αντριάν Μαναρινό.

Ο Γάλλος, όμως, επέστρεψε από την κόλαση και με μια μεγάλη ανατροπή, έθεσε εκτός συνέχειας τον Νο1 του ταμπλό, που δεν κατάφερε να χαροποιήσει τους συμπατριώτες του στις κερκίδες.

Ο Μαναρινό

επικράτησε με 5-7, 7-6(4), 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Kremlin Cup, όπου θα συναντήσει τον Λιθουανό, Ρικάρντας Μπεράνκις, ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε τον Φεντερίκο Κόρια με 6-2, 6-1.

Mann on a mission @AdrianMannarino saves a match point to beat No.1 seed Rublev 5-7 7-6 6-3 in Moscow – and gains revenge for his 2019 final defeat!#Kremlincup pic.twitter.com/BQgfm8ZJvx

Tennis TV (@TennisTV) October 21, 2021

Ο υπερασπιστής του τίτλου στη Μόσχα και Νο6 τενίστας στον κόσμο, Ρούμπλεφ, θα επιστρέψει στη δράση στις αρχές Νοεμβρίου, για το Masters του Παρισιού, πριν το σπουδαίιο ραντεβού του Τορίνου, για τα ΑΤΡ Finals.

Εκτός Μόσχας τέθηκε και ο Νο4 του ταμπλό, Φίλιπ Κραϊνοβιτς, που ηττήθηκε με 6-4, 6-3 από τον Ισπανό, Πέδρο Μαρτίνεθ. Ο Νο60 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Μάριν Τσίλιτς.

KREMLIN CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έχασε match point και αποκλείστηκε ο Ρούμπλεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα