Μέσα ο Σαποβάλοφ, έξω ο Φριτζ – VIDEO

Στη φάση των “16” του Chengdu Open προκρίθηκε ο Ντένις Σαποβάλοφ το μεσημέρι της Τετάρτης. Αντίθετα, αντίο είπαν στην διοργάνωση οι Τέιλορ Φριτζ και Χιόν Τσουνγκ…

Ένας συνεχίζει, δυο τέθηκαν νοκ-άουτ. Στο σημερινό πρόγραμμα του Chengdu Open, ξεχώρισαν τα ονόματα των τριών NextGen, Ντένις Σαποβάλοφ, Τέιλορ Φριτζ και Χιόν Τσουνγκ, αλλά μόνο ένας από αυτούς συνεχίζει στο τουρνουά.

Ο λόγος για τον αριστερόχειρα Καναδό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στον Ρικάρντας Μπεράνκις και προσπέρασε το εμπόδιο του Λιθουανού με νίκη στα δυο σετ,

“σφραγίζοντας” τη θέση του στον 2ο γύρο.

Ο Σαποβάλοφ επικράτησε με 6-4, 6-3 και στη συνέχεια του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Μπράντλεϊ Κλαν.

No stopping @denis_shapo right now.

Rocket forehand

: @TennisTV pic.twitter.com/L1Xdsf4hoQ

ATP Tour (@ATP_Tour) 25 Σεπτεμβρίου 2019


Ο Τέιλορ Φριτζ από την πλευρά του, δεν κατάφερε να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που κατέγραψε στο Laver Cup το περασμένο Σαββατοκύριακο και ηττήθηκε με ανατροπή από τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ!

Μετά από μια ώρα και 48 λεπτά, ο Καζάκος τενίστας επικράτησε με 4-6, 7-5, 7-5 και πέρασε στους “16” καλύτερους του Τσενγκντού, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αυστραλό, Τζόρνταν Τόμπσον.

Fun and games from Sasha Bublik. Even Taylor Fritz can’t help but laugh… #chengduopen pic.twitter.com/uDAhvdXU4z

Tennis TV (@TennisTV) 25 Σεπτεμβρίου 2019


Ο Τόμπσον με τη σειρά του, απέκλεισε τον Βάσεκ Πόσπισιλ νωρίτερα σήμερα, μετά από δυόμιση ώρες σπουδαίας μάχης. Τελικό σκορ, 6-3, 3-6, 7-5.

Στο ματς που δεν έγινε την Τρίτη λόγω βροχής,  ο Χιόν Τσουνγκ δεν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και έμεινε και αυτός εκτός τουρνουά, από τον φορμαρισμένο Πορτογάλο, Ζοάο Σόουζα.

Το Νο62 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε τον Νοτιοκορεάτη με 1-6, 6-3, 6-4 και θα διασταυρωθεί με τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ στον 2ο γύρο, σε ένα άκρως ενδιαφέρον ματς που θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

CHENGDU OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μέσα ο Σαποβάλοφ, έξω ο Φριτζ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα