Διπλό εισιτήριο για WTA Finals

Σιμόνα Χάλεπ και Μπιάνκα Αντρέσκου, σφράγισαν τη συμμετοχή τους στο μεγάλο τουρνουά των 14εκ. δολαρίων στη Σένζεν της Κίνας

Μετά τις Άσλει Μπάρτι και Καρολίνα Πλίσκοβα, δύο ακόμη τενίστριες προκρίθηκαν στο grand finale της χρονιάς, στο WTA Finals.

Η πρωταθλήτρια του Wimbledon Championships, Σιμόνα Χάλεπ, θα επιστρέψει στο κορυφαίο τουρνουά στο κλείσιμο της σεζόν ενώ η θριαμβεύτρια του US Open

2019, Μπιάνκα Αντρέσκου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της και σίγουρα θα είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλος.

Με τρεις σπουδαίους τίτλους στη συλλογή της, μέσα στο 2019, η Χάλεπ διατηρήθηκε στις κορυφαίες θέσεις του γυναικείου τένις. Το highlight της χρονιάς, είναι αναμφίβολα ο δεύτερος Grand Slam τίτλος της, με τη νίκη επί της Σερίνα Γουίλιαμς στον τελικό του Wimbledon. Η Ρουμάνα, πανηγύρισε επίσης σε Ντόχα και Μαδρίτη ενώ έμεινε αρκετές εβδομάδες στο Νο1 της κατάταξης.

Είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που η Χάλεπ προκρίνεται στο WTA Finals.

Από την άλλη, η 19χρονη Μπιάνκα Αντρέσκου που έχει τρελάνει ολόκληρη την τενιστική υφήλιο με τα φετινά της κατορθώματα, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο WTA Finals, ουσιαστικά στην πρώτη της ολοκληρωμένη χρονιά στο WTA Tour. Και όχι ακριβώς ολοκληρωμένη, αφού έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να πάρει μέρος σε λίγα τουρνουά.

Παρ’όλαυτά, η πορεία της σε αυτά, της χάρισε το μαγικό χαρτάκι για τη Σένζεν και θα αποτελέσει ένα από τα φαβορί για τον τίτλο.

Αυτή τη στιγμή, η Αντρέσκου έχει ένα αήττητο σερί 15 αγώνων στο tour, με τίτλους σε Rogers Cup και US Open ενώ παραμένει στο παιχνίδι, στο China Open.

The post Διπλό εισιτήριο για WTA Finals appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα