Είχε το κάτι παραπάνω – VIDEO

Δεύτερη συνεχόμενη straight sets νίκη για τον Σάσα Ζβέρεφ στον πόλη του το Αμβούργο

Τον καλό του εαυτό, θυμίζει στη γενέτειρά του ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Μετά τη νίκη επί του Νίκολας Τζάρι στην πρεμιέρα της ATP 500 διοργάνωσης, το Νο2 του ταμπλό στο χωμάτινο τουρνουά, επικράτησε 6-4, 7-6(2) του Φεντερίκο Ντελμπόνις και όπως έκανε και ο Τιμ την Τετάρτη, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα προημιτελικά

του θεσμού.

Ο Ζβέρεφ, έσωσε και τα πέντε break points του αντιπάλου του στο εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης ενώ το γρήγορο break στο 3ο game (2-1), του εξασφάλισε το προβάδισμα στα σετ.

Πιο αμφίρροπο και με διακυμάνσεις ήταν το δεύτερο σετ, με τον Ζβέρεφ να ισοφαρίζει άμεσα το break του αριστερόχειρα Αργεντίνου στο ξεκίνημα του σετ, ωστόσο ο ξανθομάλλης Γερμανός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το σερβίς του στο 6-5 και να κλείσει το ματς.

Τελικά, το έκανε με ένα επιβλητικό tie break και μετά από 1 ώρα και 45 λεπτά, έκλεισε θέση στους “8” της διοργάνωσης.

Στα προημιτελικά της Παρασκευής, το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης θα έχει δύσκολο έργο έχοντας απέναντί του τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς που ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή ανατροπή επί του Μάρτιν Κλίζαν.

Ο 27χρονος Σέρβος, Νο58 της παγκόσμιας κατάταξης, επιβλήθηκε 6-7(6), 7-5, 6-1 του αριστερόχειρα Σλοβάκου μετά από δυόμιση ώρες αγώνα και θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι στον Ζβέρεφ.

Την πρόκριση στους “8” εξασφάλισε και ο Φάμπιο Φονίνι με νίκη 7-5, 6-4 επί του Γερμανού wild card, Ρούντολφ Μόλεκερ.

Τον Ιταλό στα προημιτελικά, περίμενε ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

HAMBURG OPEN DRAW | OOP (-1h)

The post Είχε το κάτι παραπάνω – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα