Χένμαν: “Ο Τσιτσιπάς έχει μείνει στάσιμος”

Ο πρώην Νο4 του κόσμο και νυν αναλυτής του Eurosrport έκανε το δικό του σχόλιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τον αποκλεισμό του στον 4ο γύρο από τον Τέιλορ Φριτς, με τον Βρετανό να τονίζει ότι ο Έλληνας τενίστας είναι “στάσιμος τους τελευταίους 12 μήνες”, αλλά είναι στο χέρι του να επανέλθει στην καλή του κατάσταση. 

“Νομίζω ότι μπορεί να επιστρέψει στα καλύτερά του, αλλά νομίζω ότι η λέξη που θα χρησιμοποιούσα αυτή τη στιγμή είναι το “στάσιμος”. Όταν σκέφτομαι το πόσο καλά έχει παίξει στο παρελθόν, ότι έχει πάει σε τελικούς Grand Slam,

νιώθω ότι το παιχνίδι του δεν έχει βελτιωθεί τους τελευταίους 12 μήνες.”, είπε ο Χένμαν

“Αν έχεις μείνει στάσιμος, έχεις μείνει ο ίδιος παίκτης, δεν έχεις χειροτερέψει, αλλά οι άλλοι παίκτες έχουν γίνει καλύτεροι από σένα. Σκέφτεσαι τους Αλκαράθ, Σίνερ, Ρούνε και θεωρώ ότι τον έχουν ξεπεράσει.”

Ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε είπε ότι αυτή η ήττα ίσως τον αφυπνίσει. “Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια”, είπε ο Χένμαν. “Χαίρομαι που λέει ότι ίσως αυτό να είναι σημάδι αφύπνισης, ότι θα υπάρξει εξέλιξη και αλλαγή. Αλλά είναι στο δικό του χέρι. Πρέπει να βγει στο court και να το δείξει. Γιατί αν δεν γίνει, θα είναι σίγουρα ακόμα καλός παίκτης, αλλά όχι για να φτάσει σε έναν μεγάλο τελικό ή έναν τίτλο.”

The post Χένμαν: “Ο Τσιτσιπάς έχει μείνει στάσιμος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα