“Μπορεί να φτάσει τον Φέντερερ και φέτος” – VIDEO

12:54 3/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Πολλές πιθανότητες να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Φέντερερ με τα 20 Grand Slam, δίνει στον Νόβακ Τζόκοβιτς ο Ματς Βιλάντερ

Το πρώτο Grand Slam της σεζόν ολοκληρώθηκε με τον 8ο θρίαμβο του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία.

Ο 32χρονος Σέρβος, κατέκτησε τον 17ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του και μείωσε τη διαφορά στους δύο από τον Ράφαελ Ναδάλ (19) και στους τρεις από τον Ρότζερ Φέντερερ (20).

Σύμφωνα

με τον Ματς Βιλάντερ, ο Νόλε έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει και τα υπόλοιπα τρία Major της χρονιάς σε Παρίσι, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ κατακτήσεων του Ελβετού Βασιλιά.

Αν συμβεί αυτό, ο Τζόκοβιτς θα γίνει ο πρώτος μετά τον Ροντ Λέιβερ που θα ολοκληρώσει το ημερολογιακό Grand Slam, δηλαδή και τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά την ίδια χρονιά.

“Πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Όταν ο Νόβακ παίρνει το Australian Open, συνήθως είναι πολύ δυνατός και στην υπόλοιπη σεζόν” είπε ο Ματς Βιλάντερ στην τελευταία εκπομπή του Eurosport από τη Μελβούρνη.

“Οπότε η νίκη του εδώ τον κάνει αυτόματα φαβορί και για το Wimbledon που το υπερασπίζεται; Ναι και φτάνει τα 18. Τον κάνει φαβορί και για το US Open, φτάνει τα 19. Στο τέλος της χρονιάς μπορεί να έχουμε δύο παίκτες με 20 Grand Slam ή δύο παίκτες με 19 Grand Slam. Πάντως, ο Νόβακ μπορεί να κερδίσει και τα τέσσερα μέσα στη σεζόν. Η νίκη εδώ είναι τεράστια και θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια. Αν έχανε σήμερα, θα ήταν πολύ δύσκολο να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του” είπε χαρακτηριστικά ο Βιλάντερ.

“Η πόρτα είναι ανοιχτή για τον Νόβακ ώστε να συνεχίσει να σκαρφαλώνει και να μείνει στην ιστορία ως ο κορυφαίος όλων των εποχών” πρόσθεσε ο Σουηδός αναλυτής.



The post “Μπορεί να φτάσει τον Φέντερερ και φέτος” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα