Μπερετίνι: Δεν πάει Τόκιο – Στους 25 οι απόντες

Ο Ματέο Μπερετίνι έγινε ο 25ος, από το ταμπλό των ανδρών, που δεν θα συμμετάσχουν στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, του συστήθηκε από τους γιατρούς να ξεκουραστεί για τις επόμενες εβδομάδες λόγω του τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια του Wimbledon

“Με

μεγάλη απογοήτευση ανακοινώνω την απόσυρση της συμμετοχή μου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μετά από τη μαγνητική τομογραφία που έκανα για τον τραυματισμό μου στο μηρό κατά τη διάρκεια του Wimbledon, οι γιατροί με ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ για μερικές εβδομάδες.”

“Το να εκπροσωπώ την Ιταλία ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα και είναι καταστροφικό που δεν θα συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εύχομαι καλή τύχη σε ολόκληρη την ιταλική ομάδα που θα βρεθεί στο Τόκιο”, ανέφερε η ανάρτηση του Ιταλού. 

Εκτός από τον Μπερετίνι στο Τόκιο δεν θα βρεθούν και οι 24: Ναδάλ, Τιμ, Φέντερερ, Σαποβάλοφ, Μπαουτίστα Αγκούτ, Ρουντ, Γκαρίν, Γκοφάν, Ράονιτς, Σίνερ, Έβανς, Βάβρινκα, Νόρι, Οπέλκα, Τσόρτις, Ίσνερ, Φριτς, Ράμος-Βινιόλας, Μαναρινό, Λάγιοβιτς, Κραΐνοβιτς, Ντελμπόνις, Χάρις και Ντε Μινόρ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matteo Berrettini (@matberrettini)

The post Μπερετίνι: Δεν πάει Τόκιο – Στους 25 οι απόντες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα