Μπάρτι: “Ζούμε στην αβεβαιότητα”

Η Άσλεϊ Μπάρτι μίλησε για την αβεβαιότητα που αντιμετωπίζουν όλοι οι αθλητές αυτήν την περίοδο σε σχέση με το πότε πρέπει να είναι έτοιμοι ώστε να επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

Ενώ ήταν πανέτοιμη να ταξιδέψει στις Η.Π.Α. για το Double Sunshine σε Indian Wells και Miami, η Άσλεϊ Μπάρτι πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αυστραλία.

Και θα βρίσκεται εκεί μέχρι να ξεκαθαρίσει

το τοπίο με τον κορονοϊό και επιτραπούν και πάλι οι διεθνείς μετακινήσεις.

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, αυτή τη στιγμή, που συμπλήρωσε την Παρασκευή τα 24 της χρόνια μίλησε για το πώς βιώνει την περίοδο της καραντίνας.

“Είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις την ίδια ένταση στην προπόνηση με τις κανονικές συνθήκες. Προφανώς, δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψουμε. Πιο πολύ κάνω μια συντήρηση δυνάμεων και ελπίζω ότι, όταν επιστρέψουμε, θα γυρίσει ο διακόπτης και θα επιστρέψω στο ανταγωνιστικό mode”.

“To να κάθεσαι και να περιμένεις, είναι παράξενο. Ο καθένας το βιώνει διαφορετικά. Για μας τους τενίστες, κυριαρχεί η αβεβαιότητα. Πρέπει όλος ο κόσμος να επιστρέψει στην κανονικότητα και μετά εμείς. Οι εγχώριες διοργανώσεις θα ξεκινήσουν πιο γρήγορα αλλά για ένα διεθνές σπορ, όπως το τένις, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα”.

“Συνομιλώ ακόμα και φίλες μου από το τουρ. Ανταλλάσσουμε πληροφορίες αν έχουμε κάτι καινούριο. Σίγουρα, έχω εκτιμήσει μερικές απλές στιγμές της ζωής που ειδάλλως δεν θα είχα τον χρόνο να το κάνω” συνόψισε η Μπάρτι.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μπάρτι: “Ζούμε στην αβεβαιότητα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα