Μπάρτι: “Στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι δεδομένο”

Η Νο1 του κόσμου δήλωσε έτοιμη για το τελευταίο Slam της σεζόν, με την Αυστραλή να προέρχεται από τον τίτλο στο Σινσινάτι την περασμένη εβδομάδα. Η Μπάρτι πηγαίνει στη Νέα Υόρκη σε ένα από τα Grand Slam στο οποίο δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει πέρα από τον 4ο γύρο, κάτι που έχει κάνει 2 φορές (2018, 2019).

Η κάτοχος του φετινού Wimbledon

τόνισε ότι ο τίτλος στο Σινσινάτι της έδωσε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για το US Open, στο οποίο είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί, αν και η ίδια διευκρίνισε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. 

“Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο στον αθλητισμό, τίποτα δεδομένο στο τένις.”, δήλωσε. “Πρέπει να παίζεις κάθε μέρα και καλύτερα να μπορείς να συγκεντρώνεσαι στο παιχνίδι σου. Σίγουρα κάποιες εβδομάδες είναι καλές, κάποιες άλλες όχι.”

“Μερικές εβδομάδες και μετά από καλά αποτελέσματα νιώθεις ότι είσαι σίγουρος τι ακριβώς πρέπει να κάνεις μέσα στο γήπεδο. Δεν έχεις καμία αμφιβολία.”

“Οι προπονήσεις πριν από τα Grand Slam είναι απολύτως φυσιολογικές. Δεν υπάρχει κάτι το σημαντικό. Απλώς βλέπουμε πόσο καλά νιώθουμε πνευματικά και αγωνιστικά μέσα από πολλή προπόνηση, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι το καλύτερο μπορούμε μέσα στο court. Αυτό άλλωστε είναι που ζητάω και από τον εαυτό μου.”

Η Μπάρτι θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη Νέα Υόρκη, την Τρίτη (31/8) κόντρα στη Ρωσίδα Βέρα Ζβονάρεβα στο 2ο παιχνίδι της ημέρας του Arthur Ashe.

US OPEN MEN’S SNIGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μπάρτι: “Στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι δεδομένο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα