Μπαντόσα: “Η Αρίνα είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει”

Μετά τη νίκη-ανατροπή κόντρα στην Σιμόνα Χάλεπ, στην πρεμιέρα του Miami Open, η Παάουλα Μπαντόσα μίλησε με συγκίνηση για την πολύ καλή της φίλη, Αρίνα Σαμπαλένκα την οποία θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες μετά από το θάνατο του συντρόφου της Λετκορωσίδας τα ξημερώματα της Τρίτης. 

“Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου και φυσικά ξέρω τι περνάει. Ειλικρινά δεν θα ήταν εύκολο ούτε για μένα. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι μια δυνατή γυναίκα. Από κάπου θα αντλήσει δύναμη.”,

είπε ο Ισπανίδα. 

“Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό που συνέβη. Όπως είπα και πριν είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου. Χθες μίλησα μαζί της για πολλή ώρα και σήμερα το πρωί το ίδιο. Ξέρω τι περνάει, ξέρω όλη την κατάσταση. Για μένα είναι ένα επίσης σοκ να το βιώνω όλα αυτό. Άλλωστε είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει. Είναι μια περίπλοκη κατάσταση. Ταυτόχρονα είναι άβολο να την αντιμετωπίζω, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί της υποσχέθηκα να μην το κάνω και θα το τηρήσω.”

Για τον μεταξύ τους αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, η Μπαντόσα δήλωσε: “Γνωριζόμαστε πολύ καλά και οι δύο. Ξέρω τι θα κάνει, ξέρει τι θα κάνω. Τίποτα δε πρόκειται να μας προκαλέσει έκπληξη. Σε τέτοιου είδους αγώνες όλα εξαρτώνται από το να δούμε ποιος παίζει καλύτερα στις κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης. Το “κλειδί” σε αυτά τα ματς είναι πως διαχειρίζεσαι τα σημεία πίεσης και πως νιώθεις ψυχικά και σωματικά.”

Όσο για την επιστροφή της Χάλεπ στην ενεργό δράση η Μπαντόσα είπε: “Ακόμα και 10 χρόνια να έλειπε η Σιμόνα θα είναι πάντα η Σιμόνα. Είναι μια ελίτ παίκτρια. Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και τρέφω απίστευτο σεβασμό γι’ αυτήν. Σήμερα μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που αγωνίστηκε. Νομίζω ότι θα επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα. Δεν μπορείς να αμφιβάλλεις ποτέ για τέτοιες παίκτριες.”

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Μπαντόσα: “Η Αρίνα είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαντόσα, “Η Αρίνα,bantosa, “i arina