Αζαρένκα: “Θα είναι ένας απίστευτος τελικός” – VIDEO

Πανευτυχής που επέστρεψε σε τελικό Grand Slam, εφτά χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία σε παιχνίδι τίτλου σε Major τουρνουά, εμφανίστηκε η Βικτόρια Αζαρένκα.

Η κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων (Australian Open 2012-13), κέρδισε με ανατροπή την καλή της φίλη, Σερίνα Γουίλιαμς με 1-6, 6-3, 6-3 και προκρίθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα της στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν, έχοντας δύο σερί ήττες τη διετία 2012-13.

Στον

τελικό του Σαββάτου, η Βίκα θα αντιμετωπίσει τη Ναόμι Οσάκα που χρειάστηκε επίσης τρία σετ κόντρα στη Τζένιφερ Μπράντι στον πρώτο ημιτελικό και δήλωσε ενθουσιασμένη για την αναμέτρηση με την Γιαπωνέζα.

Αζαρένκα και Οσάκα ήταν να συναντηθούν και στον τελικό του Western & Southern Open την προηγούμενη εβδομάδα, όμως η Γιαπωνέζα αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Ήμουν ενθουσιασμένη και την προηγούμενη εβδομάδα. Είμαι βέβαιη ότι αυτή τη φορά θα παίξουμε και ότι θα είναι ένα σπουδαίο ματς. Πιστεύω ότι θα είναι ένας απίστευτος τελικός. Ελπίζω και το διασκεδάσω. Είναι πολύ δυνατή τενίστρια. Μια σπουδαία πρωταθλήτρια. Έχει κερδίσει ήδη δύο Grand Slam. Και οι δύο ψάχνουμε τον τρίτο μας τίτλο. Θα έχει πλάκα” είπε χαρακτηριστικά η 31χρονη Αζαρένκα η οποία σε τρεις αναμετρησεις με την Οσάκα, μετράει δύο ήττες και μια νίκη.

Η Αζαρένκα τρέχει ένα σερί 11-0 και δείχνει πιο χαλαρή και πνευματικά δυνατή από ποτέ.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Αζαρένκα: “Θα είναι ένας απίστευτος τελικός” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα