Αζαρένκα απ’τα παλιά – VIDEO

10:05 4/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Την εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, η επιβεβαίωσε η Βικτόρια Αζαρένκα η οποία πέτυχε απρόσμενα ελεγχόμενη νίκη κόντρα στη συμπατριώτισσά της, Αρίνα Σαμπαλένκα για το 2ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης, πρόσθεσε άλλη μια επιβλητική εμφάνιση στο ενεργητικό της τις τελευταίες εβδομάδες και με 6-1, 6-3 επί της Σαμπαλένκα, Νο5 του ταμπλό και προκρίθηκε στις “32” της κορυφαίας διοργάνωσης.

“Σήμερα ήμουν πολύ σταθερή. Μπήκα στο

γήπεδο και ένιωσα ότι την έκανα να προσπαθήσει πολύ για κάθε πόντο. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Είμαι χαρούμενη που έμεινα δυνατή στο τέλος” είπε η 31χρονη Βίκα που τελείωσε το ματς με 11 winners και 9 αβίαστα λάθη, την ίδια ώρα που η Σαμπαλένκα είχε 15 και 27 αντίστοιχα.

Ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη για την Αζαρένκα η οποία προέρχεται από την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου, μετά τη γέννηση του Λίο, στο Western & Southern Open.

Στον 3ο γύρο, η 32χρονη Λευκορωσίδα, κάτοχος δύο Australian Open τίτλων, θα αντιμετωπίσει είτε την Σβίατεκ είτε την Βίκερι, με τη δεύτερη να προηγείται 1-0 σετ στην αναμέτρηση που διακόπηκε λόγω βροχής.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Αζαρένκα απ’τα παλιά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα