Ο Πόσπισιλ έβαλε “στοπ” στον Ράονιτς – VIDEO

00:08 4/9/2020 - Πηγή: Tennis24
Πολύ σπουδαία νίκη με ανατροπή πανηγύρισε ο Βάσεκ Πόσπισιλ, αφήνοντας εκτός συνέχειας στο US Open, τον συμπατριώτη του Μίλος Ράονιτς…

Μπορεί ο Ράονιτς να διένυσε εξαιρετική αγωνιστική εβδομάδα στο Flushing Meadows, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Western & Southern Open πριν λίγες ημέρες, όμως ο Πόσπισιλ τον άφησε εκτός US Open από την πρώτη κιόλας εβδομάδα αγώνων.

Κάνοντας φοβερό ματς, ο Νο94 τενίστας στην παγκόσμια

κατάταξη της ΑΤΡ, υπέταξε στις ορέξεις του τον κουρασμένο συμπατριώτη του με 6-7(1), 6-3, 7-6(4), 6-3 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του τουρνουά.

Μεγάλη νίκη για τον Καναδό, ο οποίος έχει βρει ρυθμό στο US Open και σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο για όποιον τον αντιμετωπίσει στη συνέχεια.

Στην προκειμένη περίπτωση… τα ζόρια θα τα έχει ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, ο οποίος θα τον βρει στον 3ο γύρο.

Ο Νο8 τενίστας του ταμπλό απέκλεισε νωρίτερα τον ανερχόμενο Σέρβο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς με νίκη στα τέσσερα σετ και συνεχίζει ακάθεκτος. Ο Ισπανός επικράτησε με 6-3, 3-6, 6-3, 6-4 και βρίσκεται στους “32” καλύτερους του θεσμού.

Νίκες επίσης για τους Κάρεν Κατσάνοφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Άλεξ Ντε Μινόρ, επί των Αντρέι Κουζνέτσοφ, Γκρεγκουάρ Μπαρέρε και Ρισάρ Γκασκέ αντίστοιχα.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Πόσπισιλ έβαλε “στοπ” στον Ράονιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα