Ασύλληπτη ανατροπή Σβάρτσμαν στην Κολονία! – VIDEO

Ο Ντιέγο Σβάρτσμαν βρέθηκε με σετ και διπλό break πίσω κόντρα στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα, έσωσε match point του Ισπανού πριν πραγματοποιήσει μια αδιανόητη ανατροπή ώστε να φτάσει στα ημιτελικά της Κολονίας!

Αυτό το παλικάρι δεν ξέρει τι σημαίνει να τα παρατάς!

Ελάχιστοι τενίστες θα πίστευαν στην προοπτική της νίκης ευρισκόμενοι με σετ και διπλό break πίσω σε ένα ματς,

ωστόσο, ο Ντιέγο Σβάρτσμαν δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία!

Ο 28χρονος Αργεντινός βρέθηκε με το ενάμισι πόδι εκτός Κολονίας πριν κάνει μια ασύλληπτη ανατροπή κόντρα σε έναν εμβρόντητο στο τρίτο σετ, Ντιέγο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα, 2-6, 7-6(3), 6-1 για να προκριθεί στα ημιτελικά του Bett1 Championships και να παραμείνει σε τροχιά κατάκτησης του 4ου του ATP τίτλου!

Ασύλληπτα πράγματα από τον Σβάρτσμαν που ήταν στο έλεος του Φοκίνα για το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα μένοντας πίσω με 5-2 στο δεύτερο σετ αλλά κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, να δώσει μάχη για κάθε πόντο και στο τέλος να κάνει μια τρομερή ανατροπή που μόνο το άθλημα του τένις μπορεί να προσφέρει!

Ο Φοκίνα σέρβιρε τρεις (!) φορές για το ματς, έχοντας και match point στο 5-2 για την πρώτη του Τοπ10 νίκη αλλά απέτυχε επιμένοντας δίχως λογική σε αλλεπάλληλα dropshots στο συγκεκριμένο σημείο και κάνοντας ένα underarm σερβίς που, όπως αποκάλυψε ο Σβάρτσμαν μετά το ματς, το θεώρησε ασέβεια και του έδωσε ακόμα μεγαλύτερο “καύσιμο” για να κάνει τελικά την ανατροπή!

Όπερ και έγινε εύκολα στο τρίτο σετ μιας και ο Φοκίνα ήταν ξεκάθαρα διαλυμένος ψυχολογικά από τις τεράστιες χαμένες ευκαιρίες να κλείσει υπέρ του το ματς.

Αντίπαλος του στον επόμενο γύρο ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ που ξεπέρασε το εμπόδιο του Γιοσιχίτο Νισιόκα με 6-3, 6-4 στο τελευταίο ματς της Παρασκευής.

Ο Ζιλ Σιμόν αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για τον φορμαρισμένο Γιανίκ Σίνερ αλλά δεν κατάφερε τελικά να αντισταθεί στην ανωτερότητα του νεαρού Ιταλού, 6-3, 0-6, 6-4 που φαίνεται να είναι αγωνιστικά πιο κοντά από ποτέ στην διεκδίκηση του πρώτου του ATP τίτλου.

Έμπλεξε αλλά προκρίθηκε στον δεύτερο σερί ημιτελικό του στην Κολονία ο Ζβέρεφ!

Ο 23χρονος Γερμανός σέρβιρε για το ματς στο 5-3 του δεύτερου σετ κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό αλλά εντέλει χρειάστηκε τρία σετ για να υπερκεράσει το εμπόδιο του έμπειρου Γάλλου, 6-4, 6-7(5), 6-4 και να αντιμετωπίσει τον Γιανίκ Σίνερ σε ένα blockbuster ματς του Σαββάτου στη γερμανική πόλη.

COLOGNE OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ασύλληπτη ανατροπή Σβάρτσμαν στην Κολονία! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα