Aθώος δηλώνει ο Μπέκερ για την μη επιστροφή των τροπαίων του

Ο Μπόρις Μπέκερ, σπουδαίος Γερμανός τενίστας και προπονητής, δήλωσε αθώος την Πέμπτη στο Southwark Crown Court του Λονδίνου, όσον αφορά τις κατηγορίες που του προσάπτουν για την μη παράδοση των Grand Slam τροπαίων του, προκειμένου να ρυθμίσει τα χρέη του, αναφέρει η Ένωση Τύπου.

Ο πρώην τενίστας, ο οποίος πτώχευσε τον Ιούνιο του 2017, κατηγορείται επίσης ότι δεν συμμορφώθηκε με την υποχρέωση αποκάλυψης πληροφοριών.

Ο 52χρονος Μπέκερ, δήλωσε

αθώος σε όλες τις κατηγορίες που του άσκησε η Υπηρεσία Αφερεγγυότητας, στην 45λεπτη παρουσία του στο Southwark Crown Court του Λονδίνου, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ένα κατηγορητήριο 28 αγωγών δεν κατάφερε να του δώσει ένα ασημένιο τρόπαιο από τον θρίαμβο του παρθενικού του Wimbledon το 1985, όταν έγινε πρωταθλητής των νεότερων ανδρών στο All England Club στην ηλικία των 17 ετών.

Ο έξι φορές νικητής του Grand Slam, Μπέκερ, κατηγορείται επίσης ότι αποκρύπτει το τρόπαιο του Wimbledon 1989, και τα τρόπαια του Australian Open από το 1991 και το 1996.
Του είπαν ότι η δίκη του θα περιληφθεί στον Σεπτέμβριο του 2021.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Γερμανός σε ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε : “Αυτό που μας καθορίζει είναι το πως επανέρχομαστε μετά από την πτώση μας.”
Ο πρώην νούμερο ένα στον κόσμο Μπέκερ κέρδισε το Wimbledon τρεις φορές και τελείωσε την καριέρα του με 49 singles.

Ήταν ο πρώτος Γερμανός που διεκδίκησε το Wimbledon και ο πρώτος παίκτης που στην πρώτη του εμφάνιση κέρδισε το grasscourt major.

Γιάννης Μαύρος

The post Aθώος δηλώνει ο Μπέκερ για την μη επιστροφή των τροπαίων του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα