Αστάνα: Με ανατροπές στα προημιτελικά! – VIDEO

Για τη τέταρτη μέρα του Astana Open, ο Μακένζι ΜακΝτόναλντ πήρε μεγαλειώδη πρόκριση απέναντι στον Αντρέας Σέπι, παρότι βρέθηκε πίσω στα σετ, ενώ ακριβώς παρόμοια κατάληξη είχε και η αναμέτρηση του Μίκαϊλ Κουκούσκιν, ο οποίος επικράτησε του Γάλλου Μπενουά Περ και κλείδωσε την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά.

Ο ΜακΝτόναλντ διανύοντας μια αρκετά καλή περίοδο τις τελευταίες εβδομάδες, κατάφερε και πήρε τη πρόκριση για τα προημιτελικά της Αστάνα, κερδίζοντας με 3-6, 6-3, 6-3 τον Ιταλό Αντρέας Σέπι. Ο 25χρονος

Αμερικάνος παρότι βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ, αντέδρασε και βρίσκοντας καθαρό μυαλό και εξαιρετικές απαντήσεις στα σερβίς του Σέπι, πήρε αυτός τη νίκη και έδειξε ότι βρίσκει για τα καλά τα πατήματα του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρίνο, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του qualifier Γουίτσι Σουγκίτα με 6-1, 6-1.

Ο Μίκαϊλ Κουκούσκιν, σε μια αναμέτρηση με αρκετό ενδιαφέρον κόντρα στον Μπενουά Περ, μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Γάλλου, καταφέρνοντας να γυρίσει το παιχνίδι με 6-7(4), 7-6(2), 6-1. Ο Καζάκος τενίστας έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, καθώς παρότι έχανε με 1-0 σετ και βρέθηκε να είναι πίσω με μπρέικ στο δεύτερο, επέστρεψε και πήρε μια σπουδαία νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση του στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στη πατρίδα του.

Το επόμενο του εμπόδιο θα είναι ο 21χρονος Φινλανδός Εμίλ Ρουσουβουόρι, ο οποίος μετά από ένα παιχνίδι που διήρκησε κάτι παραπάνω από δύο ώρες, πήρε την νίκη κόντρα στον Τζόρνταν Τόμσον με 6-2, 3-6, 6-4.

ASTANA OPEN DRAW | OOP (+1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Αστάνα: Με ανατροπές στα προημιτελικά! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα