Άρωμα Roland Garros στη Λυών – DRAW

Τα ονόματα των Σαποβάλοφ και Αλιασίμ ξεχωρίζουν στο ταμπλό της Λυών

Δυο μέλη του τωρινού Top20 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ ηγούνται του ταμπλό στο χωμάτινο Open της Λυών, που είναι το γαλλικό… πρόγευμα, ενόψει του Roland Garros, που θα ξεκινήσει στις 26 Μαΐου στο Παρίσι.

Πάμε να δούμε την κλήρωση και τις διασταυρώσεις του ταμπλό, με τους Νικολόζ Μπασιλασβίλι, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, Ντένις Σαποβάλοφ και Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ

να είναι τα μεγάλα ονόματα.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον νικητή του 2017 στη Λυών, Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά, αλλά και τους Ντούσαν Λάγιοβιτς και Ζερεμί Σαρντί.

Το Νο1 του ταμπλό, Μπασιλασβίλι, περνάει bye τον 1ο γύρο, ενώ στον 2ο διασταυρώνεται με τον νικητή της αναμέτρησης του Μίχαηλ Κουκούσκιν με παίκτη προερχόμενο από τα προκριματικά.

Ο Γεωργιανός λογικά θα βρίσκεται στα προημιτελικά, όπου θα αγωνιστεί κόντρα σε έναν εκ των Τσονγκά, Λάγιοβιτς και Τόμικ.

Στους “4”, όποιος περάσει από το πρώτο bracket θα αγωνιστεί απέναντι στον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ. Εφόσον ο Καναδός φέρει σε πέρας τις δοκιμασίες του νωρίτερα.

Ντεμπούτο θα κάνει απέναντι σε Μίλμαν ή Αντουχάρ, ενώ στα προημιτελικά θα παίξει με Ερμπέρ, Σαρντί, Τζόνσον ή Κλιζάν.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, ο πιθανός ημιτελικός είναι ανάμεσα σε Μπαουτίστα Άγκουτ και Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο Ισπανός έχει tricky 3ο γύρο απέναντι σε Γκασκέ ή Φριτζ, ενώ ο Σαποβάλοφ θα παίξει με τον Χιούμπερτ Χούρκατς στους “8”, σε μια άκρως γοπητευτική, NextGen μάχη.

Πιθανοί προημιτελικοί
Μπασιλασβίλι-Τσονγκά
Αλιασίμ-Σαρντί
Σαποβάλοφ-Χούρκατς
Μπαουτίστα Άγκουτ-Γκασκέ

LYON OPEN DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Άρωμα Roland Garros στη Λυών – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα