Αποσύρθηκε με πρόβλημα στον καρπό η Μαρία!

Η Μαρία Σάκκαρη, λίγη ώρα πριν ριχτεί στη μάχη του Korea Open, απέσυρε τη συμμετοχή της από τη διοργάνωση, εξαιτίας έντονου πόνου στον δεξιό της καρπό. Tο Tennis24, επικοινώνησε μαζί της και σας παραθέτει τα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας της…

Η Ελληνίδα τενίστρια, ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την 24χρονη Qualifier, Πατρίτσια Μαρία Τιγκ, το πρωί της Τρίτης, όμως ένας τραυματισμός στον δεξιό της καρπό,

δεν την άφησε να παίξει.

Οι ενοχλήσεις που ένιωθε, κατέστησαν απαγορευτικές για να ριχτεί στο court, κι έτσι δεν άργησε να πάρει την απόφαση, μαζί με τον προπονητή της Τομ Χιλ, για να αποσυρθεί από το τουρνουά, στο οποίο ήταν επικεφαλής του ταμπλό!

Άγνωστό, ακόμη, το αν ο συγκεκριμένος τραυματισμός θα επηρεάσει δραστικά το πρόγραμμά της στο Swing της Ασίας, όμως, το Tennis24, επικοινώνησε μαζί της και σας παραθέτει τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

“Έχω αρκετό πόνο στον καρπό. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω με τα υπόλοιπα τουρνουά στην Ασία, αλλά σίγουρα δεν θα παίξω στο Wuhan Open την επόμενη εβδομάδα.

Θα πρέπει, σε πρώτη φάση, να επισκεφτώ τον γιατρό μου στη Γερμανία. Θα κάνει την διάγνωση και από εκεί και πέρα, ότι μου πει”, τόνισε χαρακτηριστικά η 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Ο Τομ Χιλ από την πλευρά του, πήρε ήδη το πρώτο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αγγλία. Για την ιστορία και μόνο, τη θέση της Σάκκαρη στο ταμπλό, πήρε η Lucky Loser, Ντάνκα Κόβινιτς.

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση!!

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποσύρθηκε με πρόβλημα στον καρπό η Μαρία! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα