Πανέτοιμος για το Laver Cup o “Βασιλιάς”! – VIDEO

Ο οικοδεσπότης του φετινού Laver Cup, Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο πρώτος χρονικά συμμετέχων της διοργάνωσης που πάτησε το “μαύρο” κορτ της Γενεύης και ανυπομονεί για την έναρξη της διοργάνωσης!

Σε ρυθμούς Laver Cup κινείται ήδη το παγκόσμιο τένις σε μια προσπάθεια να “αποφορτιστεί” από την ένταση των προηγούμενων εβδομάδων με την εξουθενωτική Αμερικανική swing.

Η φιλικών προδιαγραφών διοργάνωση, στην τρίτη της εκδοχή, θα φιλοξενηθεί από την Ελβετία του Ρότζερ Φέντερερ και πιο συγκεκριμένα τη Γενεύη συγκεντρώνοντας πληθώρα αστέρων μεταξύ των οποίων

είναι οι Ναδάλ, Τσιτσιπάς και Κύργιος!

Ο οικοδεσπότης Ρότζερ Φέντερερ έκανε την πρώτη του προπόνηση στη Γενεύη τη Δευτέρα και δείχνει να έχει επανέλθει κοντά στο 100% των σωματικών του δυνάμεων.

“Οι πρώτες δέκα μέρες μετά το US Open κύλησαν με κάποιες ενοχλήσεις. Μετά, νιώθω ολοένα και καλύτερα. Είμαι πια 38 χρονών μην το ξεχνάμε” ανέφερε ο Φεντ.

“Θα ξανασυνεργαστώ με τον Ράφα μετά το 2017 και πλέον θα έχω μαζί μου έναν παίκτη ακόμα πιο “βαρύ” από τίτλους!” πρόσθεσε.

Ο προπονητής της ομάδας της Ευρώπης, Μπιορν Μποργκ βρίσκεται επίσης ήδη στην Ελβετία και δήλωσε: “Για μένα, το Laver Cup είναι η συναρπαστικότερη εβδομάδα μέσα στον χρόνο. Ανυπομονούσα να είμαι εδώ από τον Φλεβάρη όταν και προμοτάραμε πρώτη φορά το event”.

Από την ομάδα του Κόσμου, οι πρώτοι αφιχθέντες ήταν οι Νικ Κύργιος και Τέιλορ Φριτζ με τον πρώτο να δηλώνει: “Το Laver Cup έχει απίστευτη πλάκα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τη διοργάνωση. Είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος που παίζουμε “εκτός έδρας” στη Γενεύη. Θεωρητικά, έχουμε το “χειρότερο” υλικό αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες ματς για τον τίτλο”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Court in the act: ‪#TeamEurope‬’s ‪@RogerFederer‬ is first to practice on the iconic black ‪#LaverCup‬ court ahead of this weekend’s action.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laver Cup (@lavercup) στις 16 Σεπ, 2019 στις 10:21 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Back to black. #LaverCup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laver Cup (@lavercup) στις 16 Σεπ, 2019 στις 3:06 πμ PDT

Κώστας Αϊτάκης

The post Πανέτοιμος για το Laver Cup o “Βασιλιάς”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα