Αποφασισμένος για δυνατό finish στη σεζόν – VIDEO

11:21 2/9/2019 - Πηγή: Tennis24
O τραυματισμός στον ώμο δεν φαίνεται ικανός να σταματήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς για το υπόλοιπο της χρονιάς

Μπορεί να μην ξέρει ακριβώς τι πρόβλημα αντιμετωπίζει στον αριστερό ώμο και πως μπορεί να το θεραπεύσει, ωστόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι αποφασισμένος να παλέψει για τους μεγάλους τίτλους και για το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά τον αποκλεισμό του από τον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, ο 32χρονος Σέρβος αποκάλυψε τα σχέδιά του να επιστρέψει το συντομότερο στο tour και να αγωνιστεί στα μεγάλα τουρνουά του Ασιατικού swing, πριν επιστρέψει

στην Ευρώπη για το κλείσιμο της σεζόν στα indoor τουρνουά.

Ο Νόλε έχει δηλώσει συμμετοχή στο Japan Open σε τέσσερις εβδομάδες ενώ προγραμματίζει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Shanghai Masters.

Μετά την απώλεια του τίτλου στη Νέα Υόρκη, ο μεγάλος στόχος του Τζόκοβιτς είναι η ισοφάριση του ρεκόρ του Πιτ Σάμπρας ο οποίος έχει τερματίσει έξι φορές στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο γνωρίζει τη δύσκολη αποστολή του έχοντας πολλούς πόντους να υπερασπιστεί.

Ήδη η απώλεια 1800 πόντων στη Νέα Υόρκη, δίνει στον Ράφαελ Ναδάλ το δικαίωμα να τον πλησιάσει πολύ στην ATP Rankings ενώ ο Τζόκοβιτς έχει να υπερασπιστεί τη Σαγκάη (1000) και δύο τελικούς σε Παρίσι (600) και Λονδίνο (1000 βαθμούς).

“Δεν έχει τελειώσει ακόμα η σεζόν. Υπάρχουν πολλά μεγάλα τουρνουά μπροστά. Έχω πολλούς πόντους να υπερασπιστώ για να διατηρήσω το Νο1. Προφανώς ο Ράφα, ο Ρότζερ και αρκετοί άλλοι παίζουν πολύ καλά. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ γιατί όταν είμαι υγιής, μπορώ να κερδίσω τίτλους. Παραδοσιακά, παίζω πολύ καλά στους δύο τελευταίους μήνες της χρονιάς” είπε ο Τζόκοβιτς στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου από τη Νέα Υόρκη.

Ο Τζόκοβιτς μίλησε και για τη χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο το ρεκόρ κατακτήσεων του Ρότζερ Φέντερερ με 20 Grand Slam, μένοντας στους 16 τίτλους με τα δύο πρόσφατα τουρνουά σε Μελβούρνη και Λονδίνο.

“Δεν είναι μυστικό πως έχω μεγάλο στόχο να φτάσω το ρεκόρ του Ρότζερ. Όμως, την ίδια στιγμή πρόκειται για έναν δύσκολο στόχο που απαιτεί πολύ δρόμο. Ελπίζω να μπορώ να παίξω για πολλά ακόμη χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν βλέπω ένα τέλος σύντομα”.

Ο Τζόκοβιτς παραδέχθηκε ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να ξεπεράσει την απογοήτευση από τον αποκλεισμό του στο US Open και τη μη υπεράσπισης του τίτλου του.

“Είναι εκνευριστικό. Πολύ εκνευριστικό. Δεν είμαι ο πρώτος ή ο τελευταίος που τραυματίζεται και εγκαταλείπει σε ένα από τα μεγάλα τουρνουά, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι με πονάει και με θλίβει”

US OPEN MEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Αποφασισμένος για δυνατό finish στη σεζόν – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα