Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση – VIDEO

08:56 2/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Στον πρώτο προημιτελικό US Open της καριέρας της προκρίθηκε η Ελίνα Σβιτολίνα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μάντισον Κις

H Mάντισον Κις ήταν από τις πιο φορμαρισμένες τενίστριες και ίσως το πιο δυνατό αουτσάνιτερ για τον τίτλο στη Νέα Υόρκη, προερχόμενη από την κατάκτηση του τελευταίου τουρνουά προετοιμασίας πριν το US Open, στο Σινσινάτι.

Ωστόσο, η Ελίνα Σβιτολίνα

κατάφερε να περιορίσει τις επιθετικές διαθέσεις της αντιπάλου της και με 7-5, 6-4 επί της Αμερικανίδας, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η Ουκρανή ήταν εξαιρετική από τη γραμμή του σερβίς και δεν επέτρεψε στην Κις να δημιουργήσει ευκαιρίες για break, κερδίζοντας μάλιστα το 92% των πόντων πίσω από το πρώτο της σερβίς (36/39)!

“Είμαι πολύ ικανοποιημένη που κατάφερα να παίξω τόσο σταθερά σήμερα, σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Είναι πολύ ξεχωριστό” είπε η Σβιτολίνα μέσα από το court.

H Κις μετρούσε 10 συνεχόμενες νίκες στο tour, όμως κόντρα στη Σβιτολίνα δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει το επιθετικό της παιχνίδι, έχοντας μεν 32 winners έναντι μόλις 10 της Ουκρανής, ωστόσο τα 40 αβίαστα λάθη αποδείχθηκαν πολλά.

Στα προημιτελικά της Νέας Υόρκης, η Σβιτολίνα θα αντιμετωπίσει τη Γιοχάνα Κόντα που νωρίτερα κέρδισε 6-7, 6-3, 7-5 την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Στον άλλο προημιτελικό του κάτω μέρος του ταμπλό, θα αναμετρηθούν Σ.Γουίλιαμς-Γουανγκ.

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα