Ανίκητη η Αντρέσκου – VIDEO

09:04 3/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Στον πρώτο προημιτελικό Grand Slam της καριέρας της προκρίθηκε η εκπληκτική Μπιάνκα Αντρέσκου

Η περίπτωση της Μπιάνκα Αντρέσκου σίγουρα αποτελεί αντικείμενο έρευνας και επιστημονικής μελέτης..

Αν και μόλις 19 ετών και χωρίς πολλές εμπειρίες στο tour, η Καναδέζα συνεχίζει να παίζει τένις παγκοσμίου επιπέδου, δείχνοντας σταθερότητα και πνευματική αντοχή που θα τη ζήλευαν οι περισσότερες τενίστριες.

Η Αντρέσκου, κέρδισε και την Τέιλορ Τάουνσεντ στο τελευταίο βραδινό ματς της Δευτέρας στο Arthur Ashe, εξασφαλίζοντας την πρόκριση

στα προημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν, στην πρώτη της συμμετοχή σε κυρίως ταμπλό στη Νέα Υόρκη!

Το Νο15 του ταμπλό, επικράτησε 6-1, 4-6, 6-2 της επίσης, άξιας θαυμασμού, αντιπάλου της και σφράγισε το ραντεβού με την Ελισέ Μερτένς στις “8” καλύτερες του τελευταίου Major της σεζόν.

“Έχω δουλέψει και έχω ονειρευτεί γι’αυτό, εδώ και πολύ καιρό. Είναι φοβερό που βρίσκομαι στα προημιτελικά. Σε κάθε τουρνουά που αγωνίζομαι, παίζω για να το κερδίσω όμως ξέρω ότι έχω δύσκολες αντιπάλους στο δρόμο για τον τελικό” είπε η Αντρέσκου που κέρδισε τον πρώτο μεγάλο τίτλο της καριέρας της, στις αρχές του χρόνου στο Indian Wells όμως στη συνέχεια έμεινε για μεγάλο διάστημα εκτός λόγω τραυματισμού.

Ουσιαστικά επέστρεψε στο Rogers Cup του Καναδά και κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο, μπροστά στους έκπληκτους συμπατριώτες της που βιώνουν μοναδικές στιγμές χάρη σε αυτή την εκπληκτική και χαρισματική τενίστρια.

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Ανίκητη η Αντρέσκου – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα