Αλλάζει πόλη το Madrid Open!

Σε αποκαλύψεις για το μέλλον του Mutua Madrid Open προχώρησε ο διευθυντής της διοργάνωσης Ζεράρ Τσομπάνιαν, ο οποίος φανέρωσε πως σκοπεύει να αλλάξει πόλη στον θεσμό μετά το 2021…

Η Caja Majica είναι η έδρα του combined χωμάτινου τουρνουά Mutua Madrid Open από το 2009 και έπειτα. Οι ιθύνοντες του θεσμού σκοπεύουν να επεκτείνουν την συνεργασία τους μέχρι το 2021, όπως δήλωσε ο διευθυντής Ζεράρ Τσομπάνιαν, ο οποίος όμως προχώρησε σε αποκαλύψεις όσον αφορά το μέλλον

του τουρνουά.

Σε ομιλία του την Πέμπτη, ο Τσομπάνιαν έκανε γνωστό πως το τουρνουά πρέπει να εκσυγχρονιστεί και για αυτό ίσως είναι επιτακτική η ανάγκη, μετά το 2021, να μετακομίσει σε νέες εγκαταστάσεις, σε άλλη πόλη.

Αν και φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την Caja Magica και το πρεστίζ που έχει δημιουργήσει στον κόσμο ο θεσμός, ο ίδιος θέλει να αλλάξει τα δεδομένα και να δημιουργήσει κάτι νέο, που θα έχει την σφραγίδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Μας αρέσει η Μαδρίτη και θέλουμε να συνεχίσουμε να γίνεται εκεί το τουρνουά μέχρι το 2021, θα παλέψουμε για να μείνουμε εκεί, γιατί αλλιώς θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε από τώρα για αλλαγή πόλης στον θεσμό.

Η Caja Majica μας έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά, μας έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνουμε για να κάνουμε το τουρνουά όσο το δυνατόν πιο όμορφο και προσιτό για τους φιλάθλους.

Όμως, κάθε χρόνο θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς να γινόμαστε πιο μοντέρνοι και να πλησιάζουμε το Roland Garros και το Wimbledon, χωρίς να θέλουμε όμως να γίνουμε Grand Slam.

Για αυτό λοιπόν, ίσως χρειαστεί να εκσυγχρονιστούμε, να αλλάξουμε έδρα στην διοργάνωση. Πρέπει να βρούμε ένα μέρος που μας αρέσει και να δημιουργήσουμε εκεί νέες εγκαταστάσεις που θα μπορέσουν να στεγάσουν ένα τόσο υψηλού επιπέδου τουρνουά.

Μετά το 2021 είναι στα πλάνα μας να γίνει αυτό και αν και δεν θα χαρούμε ιδιαίτερα που θα φύγουμε από την Caja Majica, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάτι νέο που θα κάνει την διαφορά. Ακόμη, πάντως, δεν έχουμε σκεφτεί για πιθανά μέρη.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αλλάζει πόλη το Madrid Open! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα