Kαρολίν Βοζνιάκι: Η ζωή μετά την απόσυρση

20:43 6/5/2020 - Πηγή: Tennis24

Η Καρολίν Βοζνιάκι έθεσε το τέλος στην επαγγελματική της καριέρας μετά τον αποκλεισμό της στον τρίτο γύρο του φετινού Αυστραλιανού Όπεν, όπως είχε ήδη ανακοινώσει από τα τέλη του 2019.

Σε ηλικία μόλις 29 ετών, η Δανέζα πρωταθλήτρια αποφάσισε πως ήταν έτοιμη για το επόμενο βήμα στη ζωή της που δεν συμπεριελάμβανε πια την “μόνιμη” ασχολία σε όλη τη ζωή της, που ήταν φυσικά το τένις.

Στο οποίο δεν πήγε και άσχημα…

30 επαγγελματικοί τίτλοι με σημαντικότερο φυσικά τον Grand Slam

τίτλο στη Μελβούρνη το 2018 όπου έφυγε όλο το βάρος από πάνω της για το ότι είχε φτάσει στο Νο1 του κόσμου δίχως να έχει κερδίσει ένα Major.

Η απόσυρση της Βοζνιάκι συνέπεσε ουσιαστικά με την περίεργη φάση στην οποία έχει περιέλθει ο πλανητής τις τελευταίες δεκαετίες, και μιλάμε φυσικά για το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού.

“Βρισκόμουν στην Αφρική με το σύζυγό μου (ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Ντέιβιντ Λι) για τρεις με τέσσερις εβδομάδες όταν άρχισαν να κλείνουν τα πάντα. Όταν καταφέραμε, με με μεγάλες δυσκολίες, να πάμε στο αεροδρόμιο, οι πτήσεις ήταν ελάχιστες. Ψάχναμε τον καλύτερο τρόπο επιστροφής και αυτός ήταν με αεροπλάνο σε άλλο μέρος της Αφρικής, μετά αεροπλάνο για το Κατάρ, ξανά αεροπλάνο για το Σικάγο και μετά οδήγηση πέντε ώρες με το αυτοκίνητο!” ανέφερε.

“Γενικά, πάντως, έχω απολαύσει την καραντίνα και τον χρόνο που μου δίνει με τον Ντέιβιντ χωρίς να χρειάζεται να κάνω πολλά πράγματα. Για έναν μήνα, απόλαυσα πολλά ταξίδια που είναι το πάθος μου. Τώρα απλά αράζω, μαγειρεύω, παίρνω βάρος το οποίο προσπαθώ να χάσω με γυμναστική!” πρόσθεσε.

“Όσον αφορά στα επόμενα σχέδιά μου, θα ήθελα να κάνω κάτι σχετικό με την τηλεόραση. Δεν νομίζω ότι η προπονητική είναι για μένα διότι, αν και ξέρω τι χρειάζεται, δεν μπορώ να το μεταδώσω σε άλλον άνθρωπο γιατί δεν έχω υπομονή!” κατέληξε η Κάρο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Kαρολίν Βοζνιάκι: Η ζωή μετά την απόσυρση appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα