Αφυπνίστηκε και… “κατασπάραξε” τον Ζβέρεφ – VIDEO

17:53 6/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τα βρήκε σκούρα μόνο για ένα σετ απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και κατάφερε να “σφραγίσει” ελεγχόμενα, στα τρία σετ, το εισιτήριό του για τα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, όπου τον περιμένει ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο…

Μετά τον Ντομινίκ Τιμ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε τρία σετ για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του φετινού Roland Garros.

Ο

Σέρβος, Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, πέτυχε την 26η συνεχόμενη νίκη του σε Grand Slam διοργανώσεις και βαδίζει προς την κατάκτηση του… Nole Slam, μιας και έχει κατακτήσει τα τρία προηγούμενα Major σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Μελβούρνη.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αν και φάνηκε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση στην έναρξη του σημερινού μεταξύ τους προημιτελικού, δεν κατάφερε να κάνει δικό του το πρώτο σετ και στη συνέχεια… κατέρρευσε, με τον Τζόκοβιτς να φτάνει ελεγχόμενα στη νίκη.

Ο Σέρβος χρειάστηκε δυο ώρες και 12 λεπτά για να πανηγυρίσει την πρόκριση, κερδίζοντας το Νο5 του κόσμου με 7-5, 6-2, 6-2.

Back in the final 4⃣.@DjokerNole too good for Zverev 7-5 6-2 6-2. Meets Them in the semi-finals.

https://t.co/Zs3DNFWbFP #RG19 pic.twitter.com/sz1GWIHa2h

Roland-Garros (@rolandgarros) 6 Ιουνίου 2019


Χαρακτηριστικό της υπεροχής του Νόλε, το γεγονός ότι κέρδισε 15 από τα τελευταία 19 γκέιμς του αγώνα, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-5, με τον Γερμανό big hitter να σερβίρει για το 0-1.

Κάπου εκεί, ο Τζόκοβιτς αφυπνίστηκε, ο Ζβέρεφ έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν είδε τον αντίπαλό του να πιέζει ασφυκτικά και τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο, με τον Νόλε να βγαίνει υπέρμετρα κερδισμένος από αυτήν την υπόθεση.

Με παρόμοιο τρόπο τελείωσαν τα δυο πρώτα σετ, με διπλά λάθη του Γερμανού.

Πρώτα, αφού απόλεσε το προβάδισμά του με μπρέικ, έχασε τρία σερί γκέιμς και έμεινε πίσω με 1-0, ενώ στο 5-2 υπέρ του Νόλε στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, σέρβιρε… τρία συνεχόμενα double faults για να μείνει πίσω με 2-0.

Φυσικά, δεν δυσκολεύτηκε στη συνέχεια ο Σέρβος, έχοντας 4/4 σωμένα μπρέικ πόιντς του Γερμανού στο τρίτο σετ, να τελειώσει τη δουλειά άνετα.

Στα ημιτελικά, ο Τζόκοβιτς θα παίξει κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ, σε μια πραγματική μάχη ανάμεσα σε δυο εκ των πιο φορμαρισμένων τενιστών της φετινής χωμάτινης περιόδου, σε μια επανάληψη του μεταξύ τους προημιτελικού το 2016 (νικητής ο Αυστριακός).

ROLAND GARROS MEN’S DRAW l OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αφυπνίστηκε και… “κατασπάραξε” τον Ζβέρεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα