Το παιδί-θαύμα απέκλεισε την Χάλεπ! – VIDEO

14:17 6/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Η 17χρονη Αμάντα Ανισίμοβα κατέκτησε την μεγαλύτερη νίκη της μέχρι τώρα καριέρας της, καθώς έθεσε νοκ-άουτ το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης της και υπερασπίστρια του τίτλου στο Γαλλικό Όπεν, Σιμόνα Χάλεπ…

Δεν είναι καν 18 ετών και βρίσκεται στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν!

Η Αμάντα Ανισίμοβα, πραγματοποίησε ΜΑΓΙΚΗ εμφάνιση και έθεσε εκτός υπεράσπισης την κάτοχο του τίτλου στο Παρίσι, Σιμόνα Χάλεπ, παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση στις “4” καλύτερες της διοργάνωσης.

To No51 της παγκόσμιας κατάταξης,

επιβλήθηκε 6-2, 6-4 της Ρουμάνας και δώσει το παρόν στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει την Άσλει Μπάρτι η οποία στον παράλληλο προημιτελικό στο Suzanne Lenglen, κέρδισε 6-3, 7-5 την Μάντισον Κις και επίσης θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της σε ημιτελική φάση Grand Slam διοργάνωσης.

“Δεν το πιστεύω. Δουλεύω σκληρά αλλά είναι παραπάνω από όσα μπορώ να ζητήσω. Ήταν το καλύτερο ματς που μπορούσα να κάνω” είπε η Ανισίμοβα μέσα απ’το Philippe Chatrier.

Είναι μόλις το τέταρτο Grand Slam στο οποίο παίρνει μέρος η Αμάντα Ανισίμοβα, με καλύτερη πορεία αυτή μέχρι τους “16” του Australian Open 2019.

Amazing Amanda!

The teen upsets defending champion Halep 6-2 6-4 to reach semi-finals.

https://t.co/gVXdWyx95u#RG19 pic.twitter.com/CuRnIFQRmk

— Roland-Garros (@rolandgarros) June 6, 2019

Η 17χρονη Αμερικανίδα (τον Αύγουστο θα γίνει 18), είχε αποκλείσει επίσης το Νο11 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα στο 2ο γύρο ενώ μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά, θα ανέβει στο Νο26 του κόσμου στα live rankings.

Στο αγωνιστικό μέρος του προημιτελικού, η Ανισίμοβα κυριάρχησε κατά κράτος της Χάλεπ, με εξαίρεση ένα μικρό κομμάτι του 2ου σετ όπου η Ρουμάνα έδειξε να βρίσκει ρυθμό και ικανή να ανατρέψει το σκορ.

Με δύο breaks στο 6ο (4-2) και 8o game (6-2), η Ανισίμοβα κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση το εναρκτήριο σετ, παίζοντας επιθετικό τένις με 11 winners έναντι 6 της Χάλεπ.

Στο 2ο σετ, η Αμερικανίδα προηγήθηκε 4-1, με την Χάλεπ να απαντάει με τρία συνεχόμενα κερδισμένα games (4-4), πριν η Ανισίμοβα πετύχει το “χρυσό” break στο 10ο game (6-4), ολοκληρώνοντας τον θρίαμβό της!

ROLAND GARROS WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το παιδί-θαύμα απέκλεισε την Χάλεπ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα