Δήλωση τίτλου από Τιμ! – VIDEO

00:12 8/9/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Ντομινίκ Τιμ “καθάρισε” τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ στα τρία σετ και έκανε “δήλωση τίτλου” στη Νέα Υόρκη με την έναρξη της δεύτερης και κρίσιμης εβδομάδας της διοργάνωσης!

Ο Ντομινίκ Τιμ είναι εδώ και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στο φετινό Αμερικανικό Όπεν!

Ο 27χρονος Αυστριακός “έσβησε” με εντυπωσιακό

τρόπο από τον χάρτη του φετινού US Open το παιδί-θαύμα του παγκόσμιου τένις, Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, 7-6(4), 6-1, 6-1 και προκρίθηκε απόλυτα πειστικά στον προημιτελικό της διοργάνωσης!

Με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον άνθρωπο δηλαδή που του στέρησε το παρθενικό του Grand Slam νωρίτερα στη σεζόν, στο Αυστραλιανό Όπεν, εκτός τουρνουά, οι ελπίδες του Ντομινίκ Τιμ για να “σπάσει” αυτό το τεράστιο φράγμα για την καριέρα του έχουν αυξηθεί σημαντικά και αν η εμφάνιση κόντρα στον Οζέρ-Αλιασίμ είναι ένδειξη του τι θα επακολουθήσει, θα χρειαστεί μία τρομερή εμφάνιση από κάποιον αντίπαλό του για να αποκλειστεί.

Ένα σετ κράτησε η όποια αντίσταση του νεαρού Καναδού στον αγώνα ο οποίος, θυμίζουμε, είχε δεχτεί μόλις ένα break στο σερβίς του μέχρι τον 4ο γύρο.

Ωστόσο, κόντρα σε έναν υπερπλήρη παίκτη, όπως είναι πλέον ο Τιμ, ο Αλιασίμ δοκιμάστηκε πολύ έντονα και βγήκαν οι αδυναμίες που έχει ακόμα στο παιχνίδι του.

Μερικές εκ των οποίων είναι η βιασύνη του να βγάλει νωρίς winners εκμεταλλευόμενος την τρομερή δύναμη των χτυπημάτων του που ήταν απόρροια βέβαια και του γεγονότος ότι όταν έμπλεκε σε μεγάλης διάρκειας ράλι με τον μάστορα του είδους Τιμ, δεν έβγαινε συνήθως κερδισμένος.

Μόνο στο πρώτο σετ είδαμε ανταγωνιστικό ματς με τους δύο τενίστες να ανταλλάσσουν από ένα break με τον Αυστριακό να είναι όμως πιο ποιοτικός και ψύχραιμος στο tie break θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Δεύτερο και τρίτο σετ ήταν ένας μονόλογος του Τιμ που έσπασε έξι συνολικά φορές το σερβίς του Αλιασίμ ο οποίος ξέμεινε από λύσεις και πίστη για τη νίκη πολύ νωρίς στο ματς δείχνοντας ότι έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης σε αγωνιστικό και πνευματικό κομμάτι.

Ένας εντελώς διαφορετικός αντίπαλος περιμένει τώρα τον Τιμ, ο εξαιρετικός baseliner Άλεξ Ντε Μινόρ με τους δυο τους να κυνηγούν την πρώτη τους πρόκριση σε ημιτελικά US Open!

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Δήλωση τίτλου από Τιμ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα