Xέρι-χέρι με τον Ράφα – VIDEO

21:35 6/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε ελεγχόμενα του Λούκα Πούιγ και βαδίζει στα… χνάρια του Ράφα Ναδάλ στην δεύτερη εβδομάδα της διοργάνωσης!

Προχωράει, μαζί με τον καλό του φίλο Ράφα, στη δεύτερη εβδομάδα και τον τέταρτο γύρο του Wimbledon ο Ρότζερ Φέντερερ!

Ο 37χρονος Ελβετός επικράτησε του Λούκα Πούιγ με 7-5, 6-2, 7-6(4) και έφτασε στους “16” της διοργάνωσης όπου τον περιμένει ο “καυτός” στο γρασίδι φέτος, Ματέο Μπερετίνι.

Ο 25χρονος Γάλλος δυσκόλεψε αρκετά τον Φέντερερ τόσο στο

πρώτο όσο και στο τρίτο σετ, ωστόσο, ένας πρωταθλητής του επιπέδου του “Βασιλιά” γνωρίζει πώς να βρίσκει τις λύσεις στα κρίσιμα σημεία των σετ.

Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο σετ, ο Φεντ τα βρήκε “σκούρα” στο σερβίς του Πούιγ με συνέπεια να χρειαστεί να είναι απόλυτα κυνικός στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν ώστε να μπορέσει να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Γάλλου.

Παραμένει πάντως δίχως απώλεια σετ στη διοργάνωση έχοντας σώσει όσες δυνάμεις πιθανώς του είναι απαραίτητες για τη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά, όπου θα κριθεί και ο τίτλος.

Αυτή ήταν η 350η(!) νίκη του “Βασιλιά” σε Major, ένα ακόμα ορόσημο στην ασύλληπτη καριέρα αυτού του τεράστιου τενίστα!

Θυμίζουμε πως, στον ημιτελικό γύρο, συναντιέται με τον Ράφα Ναδάλ που πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση νωρίτερα κόντρα στον Τσονγκά δείχνοντας ικανός να φτάσει πολύ ψηλά και στο χορτάρινο Major.

Επόμενος αντίπαλος του Ελβετού πάντως, ο πολύ φορμαρισμένος Ιταλός Ματέο Μπερετίνι, πριν τον ενδεχόμενο ημιτελικό του κόντρα στον Κέι Νισικόρι.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Xέρι-χέρι με τον ΡάφαVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα