Wimbledon: Ανοίγει το πρόγραμμα ο Τσιτσιπάς, ακολουθεί η Σάκκαρη

21:36 3/7/2023 - Πηγή: Tennis24

Έτοιμοι για τις αγωνιστικές τους πρεμιέρες στο Wimbledon είναι οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, που αμφότεροι ξεκινούν από αύριο Τρίτη (4/7) τις προσπάθειές τους στο Λονδίνο, με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον 2ο γύρο.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Τιμ, σε ματς που θα ανοίξει το ημερήσιο πρόγραμμα του Court 3 και θα ξεκινήσει στη 13:00 GR. Θα αναμετρηθούν για 10η φορά στο Tour, με τον No91

του κόσμου να υπερτερεί στις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια (5-4).

Ο νικητής της αυριανής πρεμιέρας των δύο πρωταγωνιστών θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο νικητή από τον αγώνα ανάμεσα σε Άντι Μάρεϊ και Ράιαν Πένιστον, στο 2ο γύρο του Βρετανικού Grand Slam.

Όσον αφορά την No8 του κόσμου, θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάρτα Κόστιουκ, σε ματς που είναι το δεύτερο κατά χρονική σειρά στο Court 2, και αναμένεται να ξεκινήσει μετά το παιχνίδι του Τζορτζ Λόφχάγκεν με τον Χόλγκερ Ρούνε (ενδέχεται μετά τις 15:30 GR).

Σάκκαρη και Κόστιουκ έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να χαμογελά στο τέλος και στις δύο. Η νικήτρια του ζευγαριού αυτού θα αντιμετωπίσει την επίσης νικήτρια από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πάουλα Μπαντόσα και Άλισον Ρισκ.

WIMBLEDON SINGLES MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

WIMBLEDON SINGLES WOMEN’S DRAW| DOUBLES | OOP (-2h)

The post Wimbledon: Ανοίγει το πρόγραμμα ο Τσιτσιπάς, ακολουθεί η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα