Wimbledon: Στα προημιτελικά για 2η σερί χρονιά ο Σίνερ (vid)

21:26 9/7/2023 - Πηγή: Tennis24

O Γιανίκ Σίνερ χρειάστηκε 2 ώρες και 37 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντανιέλ Ελαχί Γκαλάν με 7-6(4), 6-4, 6-3 παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Wimbledon για 2η διαδοχική χρονιά. 

Ο Ιταλός, ο οποίος είναι ένας από τους 3 παίκτες του Top-10 (Ρούμπλεφ, Τζόκοβιτς) που έχει φτάσει σε προημιτελική φάση σε όλα τα Grand Slam, κέρδισε στο 1ο set στο tie-break. 

Ωστόσο,

πριν φτάσουν οι δύο παίκτες εκεί φρόντισαν να κάνουν από ένα μεγάλο hold με τον Γκαλάν αρχικά να σβήνει 3 break-points κάνοντας το 2-1, ενώ στη συνέχεια ήταν η σειρά του Σίνερ να σβήσει τις 3 ευκαιρίες για break του Κολομβιανού ισοφαρίζοντας σε 3-3. 

Στο tie-break οι Σίνερ και Γκαλάν κρατούσαν το service τους με τον Ιταλό να προηγείται με 4/3, όμως από εκεί και μετά κατακτώντας τους 3 από τους 4 πόντους έφτασε στο 7/4 και στο 1-0.

To 2o set ήταν και πιο δύσκολο για τον Ιταλό ο οποίος βρέθηκε πίσω με 3-1 και 4-2, αλλά στη συνέχεια με 4 σερί games κατάφερε να το κατακτήσει με 6-4 παίρνοντας προβάδισμα με 2-0. 

Στο 3ο σκέλος του αγώνα ο Σίνερ μπήκε αυτή τη φορά πιο δυνατά από τον αντίπαλό του και με γρήγορο break (2-0) βρέθηκε μπροστά με 4-1, στη συνέχεια έχασε 2 ευκαιρίες για να κλείσει το ματς με τον Γκαλάν να σβήνει 2 match-points (5-3), αλλά τον Σίνερ να σφραγίζει την πρόκριση στην 8άδα για μια ακόμη χρονιά. 

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ρομάν Σαφιούλιν ο οποίος νωρίτερα απέκλεισε τον Ντένις Σαποβάλοφ. 

WIMBLEDON SINGLES MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

The post Wimbledon: Στα προημιτελικά για 2η σερί χρονιά ο Σίνερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα