Ολυμπιακός: Θετικός να ντυθεί στα “ερυθρόλευκα” ο Αντρέ

Ο Μάρκος Αντρέ είναι μία από τις υποθέσεις που ο Αντόνιο Κορδόν δουλεύει πολύ τις τελευταίες μέρες. Είναι μία από τις όχι εύκολες υποθέσεις και εξαιτίας του ανταγωνισμού, αφού είναι ερκετές οι ομάδες που τον θέλουν, αλλά και οικονομικά, αφού δεν θεωρείται φτηνός.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μία αξιόπιστη λύση για την επίθεση, στην οποία έχουν μείνει μόνο με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος πιστός στις επιδόσεις του σκόραρε δύο φορές στο πρώτο φιλικό της ομάδας του Μαρτίνεθ. Ο Κορδόν βρίσκεται σε συνεχή επαφή

με τους ομολόγους του στη Βαλένθια.
Οι Πειραιώτες είναι σε διαπραγματεύσεις με τις “νυχτερίδες” για αγορά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Στο οικονομικό κομμάτι η Βαλένθια θα ήθελε να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό σχετικά ικανοποιητικό καθώς ο Μάρκο Αντρέ είχε κοστίσει στις “νυχτερίδες” περισσότερα από 8εκ. ευρώ.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις με τον Κορδόν να είναι στην Ισπανία ώστε να τελειώσει και αυτή τη μεταγραφή, μετά από αυτές των Ιμπόρα και Κίνι, οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας τη Δευτέρα το απόγευμα όπως ενημερωθήκατε από το Novasports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα