Wimbledon: Πήρε Wild Card για το κυρίως ταμπλό ο Μάρκος

Δυο ημέρες μετά τα γενέθλιά του, ο Μάρκος Παγδατής, πήρε το ομορφότερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει από τους διοργανωτές του Wimbledon…

Ο ημιφιναλίστ του 2006 στο Wimbledon θα βρίσκεται και φέτος στο κυρίως ταμπλό του τρίτου Grand Slam της σεζόν, παρότι βρίσκεται στο Νο133 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή.

Αν και έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Μαΐου

στο Tour, ο Μάρκος Παγδατής χορηγήθηκε Wild Card από τους ανθρώπους του Wimbledon και θα βρίσκεται στους 128 της κλήρωσης, για το main draw του θεσμού.

Ο Κύπριος τενίστας, δεν θα χρειαστεί λοιπόν να αγωνιστεί στα προκριματικά του φετινού Wimbledon για να διεκδικήσει μια θέση στο κυρίως ταμπλό, αν και είχε δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο ταμπλό των Qualies.

Ο Μάρκος πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τον 2ο γύρο (έχοντας αποκλείσει στον 1ο τον Ντομινίκ Τιμ), ενώ καλύτερη επίδοσή του είναι ο ημιτελικός του 2006, όταν και ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ.

Τζέιμς Γουόρντ, Τζέιμς Κλαρκ και Πολ Τζαμπ είναι οι υπόλοιποι τρεις τενίστες που ανακοινώθηκαν από τους Βρετανούς, πως θα τους χορηγηθούν Wild Cards.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Wimbledon: Πήρε Wild Card για το κυρίως ταμπλό ο Μάρκος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα