Wild card στο Μονπελιέ ο Μάρει

Μετά την επιστροφή του στη δράση, στο ATP Challenger τουρνουά στη Μπιέλα όπου ηττήθηκε από τον Ίλια Μαρτσένκο στον τελικό, ο Άντι Μάρει θα πάρει μέρος στο Open Sud de France στο Μονπελιέ (22-28 Φεβρουαρίου), με κάρτα ελεύθερης συμμετοχής (wild card) των διοργανωτών.

O Σκωτσέζος που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο Australian Open

καθώς λίγες ημέρες πριν το προγραμματισμένο ταξίδι του στη Μελβούρνη, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό ωστόσο όπως έδειξε και στη Μπιέλα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο ATP Tour.

“O Άντι Μάρει, πρώην Νο1 στον κόσμο, νικητής σε Grand Slam και δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, θα παίξει στο Open Sud de France 2021” ανέφερε η ανακοίνωση των Γάλλων στο twitter.

Τελευταίο τουρνουά του Άντι Μάρει στο ATP Tour ήταν το εμβόλιο της Κολωνίας τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Μάρει διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του (τον Μάϊο θα κλείσει τα 34) και βρίσκεται στο Νο125 της παγκόσμιας κατάταξης. Το 2019 βρέθηκε ένα βήμα πριν την οριστική απόσυρση, λόγω προβλήματος τραυματισμού στο ισχίο. Ακολούθησαν αρκετές επεμβάσεις και πλέον ο Σκωτσέζος φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.

Στο τουρνουά έχουν δηλώσει επίσης μέρος οι Μπαουτίστα Αγκουτ, Κύργιος (άγνωστο αν θα πάει), Σίνερ, Γκασκέ, Τσόνγκα και Γκοφάν.


Andy Murray, previous World No 1, multiple Slam winner and double Olympic Gold medallist, will play in Open Sud de France 2021

— Open Sud de France (@OpenSuddeFrance) February 15, 2021

The post Wild card στο Μονπελιέ ο Μάρει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα