WTA: ανακοίνωσε το πρόγραμμα του τουρ μέχρι τον Ιούλιο!

20:23 5/1/2021 - Πηγή: Tennis24
Πολύ ευχάριστα νέα είχαμε από την WTA Tour το απόγευμα της Τρίτης καθώς ανακοίνωσε το πρόγραμμά της μέχρι και τον Ιούλιο, δείγμα της αυξημένης ελπίδας που υπάρχει ότι όλα θα κυλήσουν φέτος πιο ομαλά!

Δίχως ακόμα, φυσικά, να γνωρίζουμε 100% για το αν και κατά πόσο θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το φετινό πρόγραμμα στο παγκόσμιο τένις, λόγω Covid-19, η ανακοίνωση του προγράμματος της WTA

Tour μέχρι τον Ιούλιο ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που μας γεμίζει με την ελπίδα στην προοπτική ότι θα δούμε πάρα πολύ τένις το 2021!

Με το ιστορικότερο και σημαντικότερο τουρνουά τένις στον κόσμο καταλήγει το πρόγραμμα της WTA Tour για το πρώτο μισό του 2021, δηλαδή το Wimbledon Championships που ξεκινά στις 28 Ιουνίου.

Προηγείται μια φουλ αγωνιστική χρονιά με νέα πιο “διαβάθμιση” των τουρνουά, σε πλήρη ευθυγράμμιση με την ATP Tour.

Μέχρι τον Ιούλιο θα δούμε, λοιπόν, τα πρώτα τέσσερα WTA 1000 τουρνουά της σεζόν που θα γίνουν: στο Ντουμπάι (8 Μαρτίου), στο Μαϊάμι (22 Μαρτίου), στη Μαδρίτη (26 Απριλίου) και στη Ρώμη (10 Μαϊου).

Στο πρόγραμμα της WTA είναι φυσικά και το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς, το Ρολάν Γκαρός σε…φυσιολογική ημερομηνία (23 Μαϊου).

32 συνολικά τουρνουά θα δούμε, αν όλα πάνε καλά, μέχρι και τις αρχές Ιουλίου στην WTA Tour, οπότε μας περιμένει, σε εβδομαδιαία βάση, πάρα πολύ τένις κάτι που τόσο πολύ μας έλειψε το 2020.

WTA CALENDAR TILL JULY

Κώστας Αϊτάκης

The post WTA: ανακοίνωσε το πρόγραμμα του τουρ μέχρι τον Ιούλιο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα