US Open: Κόντρα στην Μασαρόβα η Σάκκαρη στον 1ο γύρο

Η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει πρεμιέρα στο φετινό US Open κόντρα στην Ισπανίδα και Νο74 του κόσμου, Ρεμπέκα Μασαρόβα την οποία είχε αποκλείσει με ανατροπή στον 3ο γύρο του φετινού Madrid Open. 

Η Σάκκαρη, η οποία στα προηγούμενα 2 Grand Slams (Roland Garros, Wimbledon) δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη, σε περίπτωση που καταφέρει να προκριθεί θα αντιμετωπίσει μια εκ των Κατερίνα Μπάιντλ (Ουκρανία) και Άννα Καρολίνα Σμιεντλόβα (Σλοβακία). 

Αν

καταφέρει και προχωρήσει τότε θεωρητικά αναμένεται να πέσει στην Ουκρανή Ανχελίνα Καλίνινα ή στην Ισπανία Σάρα Σορίβες Τόρμο, ενώ στον 4ο γύρο μεγάλο φαβορί για να αντιμετωπίσει την Ελληνίδα τενίστρια είναι η Καρολίνα Μούχοβα. 

Αν η Σάκκαρη μπόρεσε να ξεπεράσει όλα αυτά τα εμπόδια και περάσει στα προημιτελικά ενδέχεται να βρει μπροστά της την Έλενα Ριμπάκινα, ενώ στα ημιτελικά θεωρητικά θα βρεθεί η κάτοχος του τίτλου και Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ φαβορί είναι και η νικήτρια του Σινσινάτι, Κόρι Γκοφ. 

Στο κάτω μέρος του ταμπλό τα μεγάλα φαβορί για να προχωρήσουν είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα, η Τζέσικα Πεγκούλα, η νικήτρια του Wimbledon Μαρκέτα Βοντρούσοβα και η Καρολίν Γκαρσία. 

Πιθανοί προημιτελικοί (βάσει ranking) 

Ίγκα Σφιόντεκ (Πολωνία) – Κόρι Γκοφ (ΗΠΑ)Έλενα Ριμπάκινα (Καζακστάν) – Μαρία Σάκκαρη (Ελλάδα)Καρολίν Γκαρσία (Γαλλία) – Τζέσικα Πεγκούλα (ΗΠΑ)Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία) – Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία)

Where do your eyes go with these projected quarterfinals? pic.twitter.com/p2rhlvM6gW

US Open Tennis (@usopen) August 24, 2023

The post US Open: Κόντρα στην Μασαρόβα η Σάκκαρη στον 1ο γύρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα