US Open: Πρεμιέρα με Ράονιτς ο Τσιτσιπάς – Πιθανή σύγκρουση με Νόλε στους “8”

Τον Μίλος Ράονιτς θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του US Open o Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ αν καταφέρει να περάσει στα προημιτελικά (για πρώτη φορά στην καριέρα του στο τουρνουά) είναι πολύ πιθανό να πέσει πάνω στον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς καταφέρει να ξεπεράσει το επικίνδυνο εμπόδιο του Ράονιτς τότε θα βρει μπροστά του είτε τον κάτοχο του τίτλου στο Ούμαγκ, Αλεξέι Πόπιριν, είτε παίκτη από τα προκριματικά. 

Υποψήφιος αντίπαλος για τον 3ο γύρο είναι

ο άνθρωπος που τον απέκλεισε φέτος από το Wimbledon, Κρις Γιούμπανκς, ενώ αν μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα και να περάσει για 1η φορά στην καριέρα του στην 16άδα και να παίξει στην 2η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, τότε ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτς. 

Από εκεί και πέρα στα προημιτελικά το μεγάλο φαβορί για να συναντήσει είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ αν κάνει το θαύμα και περάσει στα ημιτελικά θα τον περιμένει λογικά είτε ο Κάσπερ Ρουντ, είτε ο Χόλγκερ Ρούνε. 

Στο πάνω μέρος του ταμπλό υποψήφιοι για να προχωρήσουν στο τουρνουά είναι ο κάτοχος του τίτλου Κάρλος Αλκαράθ, αλλά και ο πρωταθλητής του 2021 Ντανιίλ Μεντβέντεφ, όπως και οι Γιάνικ Σίνερ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

Πιθανοί προημιτελικοί (βάσει ranking) 

Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) – Γιάνικ Σίνερ (Ιταλία)Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία) – Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία)Κάσπερ Ρουντ (Νορβηγία) – Χόλγκερ Ρούνε (Δανία)Στέφανος Τσιτσιπάς (Ελλάδα) – Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία)

The projected Quarter-Finals at the #USOpen who’s making the last pic.twitter.com/ANki7Nd3tz

Tennis TV (@TennisTV) August 24, 2023

The post US Open: Πρεμιέρα με Ράονιτς ο Τσιτσιπάς – Πιθανή σύγκρουση με Νόλε στους “8” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα