Serres Cup: Ελληνική υπόθεση!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το διεθνές τουρνουά junior U-14 το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες στις Σέρρες. Οι ελληνικές ρακέτες κάνουν σπουδαίες εμφανίσεις κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι στους 3 από τους 4 τελικούς, (αγόρια-κορίτσια-διπλά αγοριών-διπλά κοριτσιών) υπάρχει αμιγώς ελληνική παρουσία, ενώ περιμένουμε τους δύο ημιτελικούς στα διπλά των κοριτσιών για το 4/4! 

Στα

μονά των αγοριών ο Ανδρέας Μεσσής, συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του, επικρατώντας στον ημιτελικό του επίσης εξαιρετικού Νίκου Γαβριήλ με 6-2, 6-2, και θα περιμένει στον τελικό τον νικητή από το 2ο ημιτελικό (κι αυτός ελληνικός) μεταξύ των Θανάση Κακουρίδη και Στέφανο Πουρναρόπουλου.

Όπως και στα αγόρια έτσι και στα κορίτσια ο τελικός θα είναι ελληνική υπόθεση με την Νο1 του ταμπλό Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου να επικρατεί της Σέρβας και Νο3 του ταμπλό, Αναστάσια Τσβέτκοβιτς με το επιβλητικό 6-1, 6-0. 

Στον τελικό θα βρει μπροστά της την Μυρτώ Πρωιμάκη, η οποία επικράτησε στον 2ο χρονικά ημιτελικό με 6-3, 6-3 της Ουκρανής Σαμπρίνα Τολστόβα. 

Ο 3ος σερί ελληνικός τελικός θα είναι στο διπλό των αγοριών. Οι Δανιήλ Μανέτας και Στέφανος Πουρναρόπουλος επικράτησαν Κωνσταντίνου Καρπουζά και Άλκη Μιχαλακόπουλου με 6-1, 6-1 εξασφαλίζοντας μια θέση στον τελικό.

Εκεί θα συναντήσουν τους Οδυσσέα Γελαδάρη και Ορέστη Σιάρκο, οι οποίοι κέρδισαν τους Ελντάντ Ατσμόν (Ισραήλ) και Μάρκο Μπέκενι (Σλοβακία) με 4-6, 7-5, [10-7].

Αυτό που απομένει είναι να μάθουμε αν θα έχουμε το απόλυτο 4/4 στους τελικούς του τουρνουά από ελληνικής πλευράς, καθώς η Μυρτώ Πρωιμάκη, μαζί με την Χρυσή Σμυρίδου θα αντιμετωπίσουν τις Αναστάσια Τσβέτκοβιτς (Σερβία) και Αντζελίκα Σάρα (Ιταλία), ενώ Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου θα παίξουν απέναντι στις Κάτια Ιβάνοβσκα (Σκόπια) και Μάσα Γιάνκοβιτς (Σερβία) στον άλλο ημιτελικό της ημέρας.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Serres Cup: Ελληνική υπόθεση! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα