Rio Open: Νέα ήττα για Βαβρίνκα (vids)

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του και τρίτη συνολικά σε τέσσερις αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα στη χρονιά, γνώρισε ο Στάνισλας Βαβρίνκα.

Ο 38χρονος Ελβετός, ηττήθηκε με 7-5, 6-4 από τον φορμαρισμένο Φακούντο Ντίαζ Ακόστα που προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στο Μπουένος Άιρες την προηγούμενη εβδομάδα και συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο τελευταίο χωμάτινο τουρνουά του Λατινοαμερικάνικου swing.

Lo que está jugando Facu Díaz Acosta

Viene de ser campeón en Buenos Aires,

se fue a Río y derrotó en la primera ronda a Stan Wawrinka por 7-5 y 6-4.

MOMENTAZO pic.twitter.com/tjsTVFPDnN

— Tiempo De Tenis (@Tiempodetenis1) February 21, 2024

Ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη του 23χρονου Αργεντινού, Νο59 της παγκόσμιας κατάταξης ο οποίος στο 2ο γύρο του Rio Open θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του και Νο5 του ταμπλό, Σεμπάστιαν Μπαέζ από τον οποίον είχε ηττηθεί στα προημιτελικά του Cordoba Open πριν δύο εβδομάδες.

Ο Μπαέζ κατάφερε να κερδίσει με τη σειρά του τον Κορεντίν Μουτέ με 6-4, 6-3.

Σε άλλα αποτελέσματα της Τρίτης στο Ρίο και στη σκιά του τραυματισμού του Κάρλος Αλκαράθ, ο Γιάνικ Χάνφμαν πέτυχε σπουδαία νίκη αποκλείοντας το Νο3 του ταμπλό, Νίκολας Τζάρι με 6-1, 1-6, 7-5 και θα αντιμετωπίσει τον qualifier, Μαριάνο Ναβόνε για μια θέση στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης της σειράς ATP 500.

Σπουδαία νίκη σημείωσε και ο Χιλιανός, Κριστιάν Γκαρίν που επικράτησε 2-6, 7-6(1), 6-3 του Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα και περιμένει το νικητή του αγώνα Φις-Φονσέκα στο 2ο γύρο.

RIO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-5h)

The post Rio Open: Νέα ήττα για Βαβρίνκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα