Preveza Cup: Ο τίτλος στον Μητσάκο

Μετά από τις εκπληκτικές εμφανίσεις του την περασμένη εβδομάδα στο τουρνουά J4 της Τυνησίας, ο Θοδωρής Μητσάκος έφτασε στον τίτλο στο διεθνές τουρνουά της Πρέβεζας (ίδιας κατηγορίας) και μάλιστα χωρίς να χάσει set

Ο 17χρονος (Νο320 στα juniors) επικράτησε στον τελικό του Καναδού Κριστόφ Κλεμέντ με 7-5, 7-6(5) φτάνοντας στον πρώτο τίτλο (στο απλό) της σεζόν. 

Για να φτάσει μέχρι εκεί ο Μητσάκος, χρειάστηκε να σημειώσει 4 νίκες κόντρα στους Μάρκο Μιλοσάβλιεβιτς

(Αυστρία) με 6-2, 6-2, Γιώργο Βάλαρη με 6-4, 6-4, Μάθιου Ράνκιν με 6-4, 6-4, ενώ στον ημιτελικό επικράτησε και του Αδαμάντιου Σταύρακα με 6-1, 6-2. 

Στα διπλά ο νεαρός τενίστας, έχοντας ως παρτενέρ τον επίσης εξαιρετικό Βαγγέλη Κυπριώτη, έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά γνωρίζοντας την ήττα από τους Άνταμ Κρεσίνα (Τσεχία) και Μάθιου Ράνκιν (Μ. Βρετανία) με 6-4, 6-4. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι από τον Απρίλιο και μετά και με εξαίρεση το τουρνουά στα Σκόπια, ο Μητσάκος έχει φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά σε όλες τις διοργανώσεις όσον αφορά το απλό. 

Αναλυτικά έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση στα 2 τουρνουά του Καΐρου (J4), προχώρησε μέχρι τα ημιτελικά στο τουρνουά (J4) της Λάρνακας, ενώ τόσο στην Κελίμπια, όσο και στην Πρέβεζα έφτασε μέχρι τον τελικό!

Ωστόσο η πορεία του στα διπλά είναι ακόμα καλύτερη, καθώς από την αρχή της σεζόν έχει φτάσει σε 4 τελικούς σε σύνολο 9 τουρνουά έχοντας κατακτήσει 2 τίτλους, τόσο στην Τυνησία την περασμένη εβδομάδα, όσο και μια εβδομάδα νωρίτερα στα Σκόπια

The post Preveza Cup: Ο τίτλος στον Μητσάκο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα