Premier Padel: Ζωντανό το “Last Dance” των Λεμπρόν/Γκαλάν

Εκδίκηση για την ήττα στον επεισοδιακό αγώνα που έδωσαν τα δύο ζευγάρια στο Qatar Major, πριν μερικές εβδομάδες, πήραν οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάντρο Γκαλάν απέναντι στους Γιάνγκουας/Γκαρίδο την Παρασκευή για τα προημιτελικά του GNP Mexico P1 στο Ακαπούλκο.

Το Νο2 ζευγάρι στο tour που αγωνίζεται για τελευταία φορά μαζί, επικράτησαν 6-4, 6-2 των συμπατριωτών τους και προκρίθηκαν στους “4” καλύτερους της διοργάνωσης.

Εκεί,

θα αντιμετωπίσουν τους Αργεντίνους, Φράνκο Στούπατσουκ και Μάρτιν ντι Νένο μετά τη νίκη των τελευταίων επί των Νιέτο/Σανθ με 6-4, 4-6, 6-0.

Λεμπρόν και Γιάνγκουας είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους αναμέτρησης στην Ντόχα και αυτή η αντίδραση του Λεμπρόν ήταν η αφορμή για να έρθει το διαζύγιο με τον Αλεχάντρο Γκαλάν μετά από 4 σούπερ επιτυχημένα χρόνια στο Padel Tour.

Με άνετη νίκη συνέχισαν και το Νο1 του ταμπλό, Αρτουρ Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια, επικρατώντας με 6-1, 6-2 των Γκονζάλεζ/Τσινγκοτό και στα ημιτελικά του Σαββάτου θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Ναβάρο/Γκουτιέρεζ.

Los número 1. Tomorrow, semifinals in Acapulco! @arturocoello__ @agustapiacarp

6⃣-1⃣ / 6⃣-2⃣

Momo Gonzalez & Federico Chingotto

Watch via broadcast partners,and @RedBull TV (Quarter-finals to Finals) https://t.co/egv83CTuiS
Buy your tickets now … pic.twitter.com/L7CUY8Xjf4

Premier Padel (@premierpadel) March 23, 2024

GNP MEXICO P1 DRAW | SCHEDULE (-8h)

The post Premier Padel: Ζωντανό το “Last Dance” των Λεμπρόν/Γκαλάν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα